Hoe Advertenties In De Yandex-browser Voor Altijd Te Verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe Advertenties In De Yandex-browser Voor Altijd Te Verwijderen
Hoe Advertenties In De Yandex-browser Voor Altijd Te Verwijderen

Video: Hoe Advertenties In De Yandex-browser Voor Altijd Te Verwijderen

Video: Яндекс Браузер в 2021 году / Обзор / Почему так плохо? 2022, November
Anonim

Indien nodig kunnen internetliefhebbers advertenties in de Yandex-browser voor altijd verwijderen, die tijdens het lezen van pagina's niet worden afgeleid door verschillende advertenties. De programmaontwikkelaars hebben hier op verschillende manieren voor gezorgd.

U kunt advertenties voor altijd in de Yandex-browser verwijderen
U kunt advertenties voor altijd in de Yandex-browser verwijderen

instructies:

Stap 1

U kunt advertenties permanent verwijderen in de Yandex-browser door een speciale extensie te gebruiken die oorspronkelijk in het programma is ingebouwd. Ga hiervoor naar het hoofdmenu van de browser door op de knop in de vorm van drie strepen bovenaan het venster te klikken. Selecteer het item "Add-ons" en zoek de regel met de naam Adguard in de lijst. Activeer de invoegtoepassing. Nu zullen internetpagina's vrij zijn van verschillende banners en advertenties.

Stap 2

Installeer een van de alternatieve extensies, waarmee u, net als Adguard, advertenties voor altijd in de Yandex-browser kunt verwijderen. In zijn vorm is de Yandex-browser vergelijkbaar met Google Chrome, dus de meeste plug-ins die op de Google-engine zijn gemaakt, zijn ook geschikt voor Yandex. De meest populaire adblocker van vandaag is AdBlock Plus. U kunt het vinden en installeren via het menu "Add-ons" of naar de officiële pagina gaan via een directe link via een van de internetzoekmachines.

Stap 3

Klik op de add-on-pagina op "Nu Adblock ophalen" en in het venster dat verschijnt, klik op "Toevoegen". Het Adblock-pictogram verschijnt nu bovenaan het browservenster. Via de add-on-instellingen kunt u kiezen hoe en op welke sites advertenties worden geblokkeerd.

Populair per onderwerp