Advertenties Uitschakelen In & Micro; Torrent

Advertenties Uitschakelen In & Micro; Torrent
Advertenties Uitschakelen In & Micro; Torrent

Video: Advertenties Uitschakelen In & Micro; Torrent

Video: Adblockers - Tips en Advies (Consumentenbond) 2022, December
Anonim

Het µTorrent-programma wordt al lang en terecht beschouwd als de beste torrent-client voor het downloaden van bestanden van internet, of het nu films, muziekcollecties of games zijn. De eenvoudige en intuïtieve interface van het programma is altijd een lust voor het oog geweest, maar met de release van nieuwe versies is het programma reclame gaan maken.

Advertenties uitschakelen in µTorrent
Advertenties uitschakelen in µTorrent

Sinds versie 3.2.2 hebben gebruikers vervelende banneradvertenties opgemerkt die in µTorrent zijn verschenen. De ontwikkelaars begonnen zelf de PRO-versie aan te bieden voor gebruik, waarin, samen met uitgebreide functionaliteit (volledig onnodig voor een gewone gebruiker), de afwezigheid van reclame-flitsvideo's is gegarandeerd. Er zijn verschillende manieren om banners uit de gratis versie van de torrent-client te verwijderen.

De belangrijkste methode is om enkele parameters van de instellingen van het programma zelf te wijzigen. Hiermee kunt u advertenties met slechts een paar muisklikken uitschakelen zonder toevlucht te nemen tot tools en programma's van derden. Ga in het hoofdvenster van µTorrent naar het submenu, selecteer het item ". In het hoofdinstellingenvenster verschijnen veel parameters, waarvan we er maar in een paar geïnteresseerd zijn. De eerste regel die we nodig hebben heet" offers.left_rail_offer_enabled ", door te dubbelklikken waarop we de waarde van deze parameter wijzigen van" true "in" * false. "We passen dezelfde acties toe op de tweede parameter" offers.sponsored_torrent_offer_enabled. "Klik ten slotte en start het programma opnieuw.

Een nog meer pretentieloze manier om advertenties uit het µTorrent-programma te verwijderen, wordt weergegeven door een speciaal script. "Dit is een klein algoritme dat zelfstandig de nodige instellingen in het torrent-clientprogramma kan maken. Om het te starten, moet je naar de site van het script zelf (typ gewoon de naam in de zoekmachine), klik op de knop en ga akkoord met de wijzigingen die dit script zal voorstellen.

: na het toepassen van de tweede methode zal de programma-interface enkele veranderingen ondergaan, lichte tonen zullen veranderen in donkere.

Populair per onderwerp