De Modus Voor Verminderde Functionaliteit Uitschakelen?

Inhoudsopgave:

De Modus Voor Verminderde Functionaliteit Uitschakelen?
De Modus Voor Verminderde Functionaliteit Uitschakelen?

Video: De Modus Voor Verminderde Functionaliteit Uitschakelen?

Video: De Modus Voor Verminderde Functionaliteit Uitschakelen?
Video: Modus en mediaan uit een tabel of diagram 2024, Mei
Anonim

Voor degenen die constant met de teksteditor Microsoft Word 2007 werken, is het uiterlijk van de regel "Gereduceerde functionaliteitsmodus" in de titel van het programmavenster niet nieuw. Het probleem ligt in het wijzigen van het formaat van de opgeslagen bestanden van doc naar docx.

De modus voor verminderde functionaliteit uitschakelen?
De modus voor verminderde functionaliteit uitschakelen?

Noodzakelijk

Microsoft Word 2007-software

instructies:

Stap 1

De oorzaak van het probleem ligt in de wijziging in het bestandsformaat van het document. Om het duidelijker te maken, zoekt u op uw harde schijf documenten die zijn gemaakt in verschillende versies van Microsoft Office Word (2003 en 2007). Het ene bestand heeft de extensie.doc en het andere.docx. In dit geval moet u formaatconversie uitvoeren zodat de opgegeven tekenreeks niet meer verschijnt.

Stap 2

Na het converteren van het document naar het docx-formaat, zal dit probleem worden verholpen, maar er verschijnt onmiddellijk een nieuwe taak. Het docx-formaat kan niet worden geopend met standaardtools, dus u moet een compromis vinden. De eenvoudigste oplossing zou zijn om een kopie van het bestand te maken met een andere resolutie. U opent een document met de extensie.doc in MS Word 2003 en met de extensie.docx in de editor van MS Word 2007.

Stap 3

Als je bang bent om verward te raken in kopieën van bestanden, is het aan te raden om een alternatieve optie te gebruiken: sla altijd op in docx-formaat, maar voor de MS Word 2003-versie moet je een speciale add-on installeren.

Stap 4

Open een willekeurige browser en ga naar de volgende link https://www.microsoft.com/downloads/en-us/default.aspx. Verplaats de cursor op de geladen pagina naar een leeg zoekvak en typ "Compatibility Pack" zonder aanhalingstekens en druk op Enter. Klik in de zoekresultaten op de eerste link. Zoek en klik op de pagina op de knop "Download", die zich tegenover het opschrift "FileFormatConverters.exe" bevindt.

Stap 5

Nadat u deze add-on hebt gedownload en geïnstalleerd, kunt u elk document openen via MS Word 2003. Nu kunt u niet alleen bestanden openen met de extensie docx, maar ook opslaan in dit formaat. Om het werk van de add-on te testen, opent u een document, klikt u op het menu "Bestand", selecteert u het item "Opslaan als". Zoek in het geopende venster in de vervolgkeuzelijst "Bestandstype" de indeling "Word 2007-document" en klik op de knop "Opslaan". Als dit bestand wordt geopend in MS Word 2007 en er verschijnt geen RFM-bericht in de titelbalk, dan is de compatibiliteit correct geconfigureerd.

Aanbevolen: