Een Programma Uploaden Naar De IPod Touch

Inhoudsopgave:

Een Programma Uploaden Naar De IPod Touch
Een Programma Uploaden Naar De IPod Touch

Video: Een Programma Uploaden Naar De IPod Touch

Video: Een Programma Uploaden Naar De IPod Touch
Video: Обзор iPod Touch 2019: Что умеет? Зачем нужен? Стоит ли покупать? 2024, Mei
Anonim

Aanvankelijk werd het downloaden van aanvullende software naar de iPod Touch zonder de AppStore omzeild door de fabrikant geblokkeerd. Om deze functie te ontgrendelen, moet u eerst de speler "unlocken".

Een programma uploaden naar de iPod touch
Een programma uploaden naar de iPod touch

Noodzakelijk

  • - computer;
  • - beschikbaarheid van wifi.

instructies:

Stap 1

Schakel uw iPod in, selecteer het menu Instellingen, vervolgens Algemeen en vervolgens Auto Lock om programma's naar uw iPod Touch te kunnen downloaden. In dit menu moet u de optie "Nooit" instellen zodat de speler tijdens het downloaden niet in "Slaapmodus" gaat en de download niet wordt onderbroken.

Stap 2

Open de standaard Safari-browser, voer jailbreakme.com in de adresbalk in, klik op de link AppSnapp installeren om het programma naar iPod Touch te downloaden. Vervolgens wordt de browser gesloten, het downloaden en installeren van het programma begint, wacht tot het is voltooid, zet de speler uit en weer aan, het installatiepictogram verschijnt op het bureaublad, nu kunt u applicaties op de iPod Touch installeren.

Stap 3

Installeer extra applicaties om via een computer toegang te krijgen tot de "interne onderdelen" van de speler. Om dit te doen, voert u de snelkoppeling Installer uit, selecteert u de opdracht Installeren, installeert u het Bsd-subsysteemprogramma, na installatie zal de speler automatisch opnieuw opstarten en vervolgens OpenSSH installeren.

Stap 4

Installeer extra programma's, voer hiervoor het installatieprogramma opnieuw uit, selecteer het item Bronnen, vervolgens Bewerken, de opdracht Toevoegen, selecteer het item iPhone 1.1.1 Apps, selecteer de applicaties die u wilt installeren, zoals Mobile Mail Prep of Google Maps Prep. Om uw bureaubladdecoraties in te stellen, installeert u SummerBoard, dat achtergronden, thema's en andere opties toevoegt.

Stap 5

Installeer, indien nodig, het Russische toetsenbord. Om dit te doen, installeert u Source opnieuw, voert u het adres repository.ripdev.com in, krijgt u toegang tot de Russification-programma's, selecteert u het Mobile Enhancer-pakket en installeert u vervolgens de Russische toetsenbordtoepassing. Verlaat het installatieprogramma door op de onderste Home-knop te drukken, start opnieuw op.

Stap 6

Installeer de Dendy-console-emulator om games op de iPod touch te installeren door naar het gedeelte Games van het installatieprogramma te gaan. De games zelf kunnen vanaf een computer worden gekopieerd met behulp van Wi-Fi of via een kabel naar de map var / root / Media, waar de ROM's / NES-mappen worden gemaakt.

Aanbevolen: