Tekst Uploaden Naar IPod Touch

Inhoudsopgave:

Tekst Uploaden Naar IPod Touch
Tekst Uploaden Naar IPod Touch

Video: Tekst Uploaden Naar IPod Touch

Video: Tekst Uploaden Naar IPod Touch
Video: Как сканировать текст с помощью Iphone Ipad или Ipod Touch 2024, April
Anonim

De spelers van Apple, de beroemde iPod Touch, kunnen bijna alles - er is ruimte voor video's, fotoalbums, audioboeken en natuurlijk voor je muziekverzameling. Er is een bepaald algoritme van acties voor die gebruikers die teksten willen downloaden en bekijken via iPod Touch.

Tekst uploaden naar iPod Touch
Tekst uploaden naar iPod Touch

Noodzakelijk

  • - iTunes-programma geïnstalleerd op de computer;
  • - programma voor het converteren van bestanden.

instructies:

Stap 1

Controleer de beschikbaarheid van Apple's iTunes-software op uw pc - deze is zowel nodig voor het downloaden van boeken of teksten naar de speler als voor het downloaden van muziek, video's en foto's. Als het niet is geïnstalleerd, download het dan van de officiële website en installeer het op uw computer.

Stap 2

Download de iBooks-app van iTunes. Dit kan rechtstreeks vanaf uw computer worden gedaan door iTunes te openen en de naam van de toepassing in te voeren in de zoekopdracht en op de knop onder het pictogram te klikken, evenals vanuit de AppStore-add-on in de iPod Touch. Verbind de speler met internet. Typ iBooks in de zoekopdracht en download de applicatie.

Stap 3

Download de gewenste boeken in.epub- of.pdf-formaat naar uw computer. Selecteer ze in de map waar ze zijn opgeslagen door op Shift en de linkermuisknop te drukken. Als alles is geselecteerd, laat u los en klikt u met de rechtermuisknop op een van de documenten. Selecteer "Kopiëren" in het menu.

Stap 4

iTunes openen. Als er in het gedeelte aan de linkerkant Apparaten / "Mijn apparaten" een tabblad "Boeken" is, open het dan door met de linkermuisknop op de naam te klikken. Plak boeken met de sneltoets Ctrl + V. Het downloaden van de eerder geselecteerde boeken begint.

Stap 5

Als zo'n tabblad niet bestaat, open dan een willekeurig tabblad, bijvoorbeeld Muziek / "Muziek", en plak daar met de hierboven genoemde sneltoets. De boeken worden naar uw speler gedownload en wanneer u iTunes opnieuw start, verschijnt er een nieuwe sectie Boeken.

Stap 6

Om een boek te bekijken, opent u de iBooks-app en tikt u met uw vinger op het boek. Het zal opengaan. Als u.pdf-documenten hebt gedownload, klikt u op de middelste knop Boeken en selecteert u PDF. Nu kunt u documenten van dit formaat bekijken.

Stap 7

Kopieer tekst rechtstreeks van internet. Om dit te doen, maakt u gewoon verbinding met een werkend Wi-Fi-netwerk, zoekt u een site met de gewenste tekst en kopieert u. U kunt kopiëren op de nieuwste versies van de iPod Touch. Houd hiervoor uw vinger op de tekst. Er verschijnt een zwarte prompt "Alles selecteren" of "Selecteren". Klik, selecteer het gewenste deel van de tekst door de blauwe stippen op de hoeken van de lichtblauwe rechthoek uit te rekken.

Stap 8

Wanneer alles wat nodig is, is gemarkeerd, laat u uw vinger los. Er verschijnt een prompt "Kopiëren" - klik erop. De tekst wordt naar het klembord gekopieerd. Open "Notities" in iPod Touch, maak een nieuwe door op de "+" in de rechterbovenhoek te drukken en plaats deze in terwijl u uw vinger op een willekeurig deel van het geopende blad houdt. Selecteer Plakken bij de prompt. Wanneer de tekst is ingevoegd, klikt u op "Gereed". Het zal worden opgeslagen. De tekst kan nu worden gelezen door naar beneden of naar boven te scrollen.

Stap 9

Converteer het gewenste document op uw computer naar.epub- of.pdf-formaat met behulp van sommige programma's zoals Calibre, of converteer online met behulp van speciale sites. Upload vervolgens het voltooide document naar de speler.

Stap 10

Als u Yandex-mail en de toepassing Yandex. Mail op iPod Touch hebt, kopieer dan de vereiste tekst naar uw computer, maak vervolgens een conceptbrief in Yandex. Mail en plak de tekst erin. Ga naar mail op je iPod, schakel over naar concepten.

Stap 11

Open de concepttekst en download de tekst. Hetzelfde werkt met sociale netwerken, bijvoorbeeld VKontakte. Door jezelf een bericht met tekst van je computer te sturen, kun je het opslaan vanuit de VKontakte-applicatie op de iPod Touch.

Aanbevolen: