Hoe De Audiodriver Te Achterhalen?

Inhoudsopgave:

Hoe De Audiodriver Te Achterhalen?
Hoe De Audiodriver Te Achterhalen?

Video: Hoe De Audiodriver Te Achterhalen?

Video: Hoe De Audiodriver Te Achterhalen?
Video: How to install Audio Driver Or Windows 10 ,8,7 Error No Audio Output Device Is Installed 2024, Mei
Anonim

Bij het installeren van een nieuwe geluidskaart moet u de juiste stuurprogramma's selecteren. Als dit niet gebeurt, werkt de nieuwe audioapparatuur mogelijk niet goed of helemaal niet.

Hoe de audiodriver te achterhalen?
Hoe de audiodriver te achterhalen?

Noodzakelijk

Sam Drivers

instructies:

Stap 1

Gewoonlijk wordt bij geluidskaarten een schijf met de benodigde software geleverd. Installeer de programma's die op deze schijf zijn opgeslagen. Start uw computer opnieuw op en pas de instellingen van de geluidskaart aan.

Stap 2

Als er geen dergelijke schijf is, start u uw internetbrowser en gaat u naar de website van de fabrikant van dit geluidskaartmodel. Download daar een programma waarmee u de parameters van dit apparaat kunt configureren. Gewoonlijk worden de bestanden die nodig zijn om het apparaat goed te laten werken, samen met de software geïnstalleerd.

Stap 3

In een situatie waarin u niet zelf het juiste programma kon kiezen, downloadt u het hulpprogramma Sam Drivers. Voer DPS-drv.exe uit. Wacht tot het analyseproces van de aangesloten apparatuur is voltooid.

Stap 4

Klik op het tabblad Stuurprogramma's. Selecteer die sets bestanden die aan uw geluidskaart zijn gekoppeld. Bekijk nu de inhoud van het extra menu. Vink de vakjes aan naast de volgende items: "Expertmodus", "driverinstallatie", "stille installatie", "CPU-temperatuur" en "logbestanden opslaan".

Stap 5

Klik nu op de knop Installeren. Wacht tot het lopende proces is voltooid. Bevestig de installatie van de onvoltooide bestandsbundels. Start uw computer opnieuw op om de nieuwe geluidskaartinstellingen toe te passen.

Stap 6

Voer Sam Drivers nu opnieuw uit. Zorg ervoor dat het hulpprogramma u niet vraagt om uw audioadaptersoftware bij te werken. Open het item "Apparaatbeheer". Zoek de naam van uw geluidskaart. Controleer of er geen uitroepteken naast dit apparaat staat.

Stap 7

Open het programma dat is ontworpen om de geluidskaart te configureren. Fijnafstemming van de bedrijfsparameters van deze apparatuur. Meestal moet u het doel specificeren van de poorten waarop de luidsprekers en microfoon zijn aangesloten. Sla de instellingen op.

Aanbevolen: