Hoe De Advertentiemodule Te Sluiten

Inhoudsopgave:

Hoe De Advertentiemodule Te Sluiten
Hoe De Advertentiemodule Te Sluiten

Video: Hoe De Advertentiemodule Te Sluiten

Video: Hoe De Advertentiemodule Te Sluiten
Video: Facebook adverteren - december 2015 - nieuwe advertentieomgeving 2024, Mei
Anonim

Als een virus uw computer heeft geïnfiltreerd, waardoor het lijkt op een advertentiemodule, moet dit dringend worden verwijderd. Ondanks het feit dat dit virus de bestanden van het besturingssysteem niet kan beschadigen, blokkeert het de toegang tot veel van zijn functies.

Hoe de advertentiemodule te sluiten
Hoe de advertentiemodule te sluiten

Noodzakelijk

Dr. Web CureIt

instructies:

Stap 1

Probeer eerst uw besturingssysteem op te starten in de veilige modus. Dit is nodig om toegang te krijgen tot internet. Start uw computer opnieuw op en houd de F8-toets ingedrukt. Markeer in het menu dat verschijnt het item "Windows Veilige modus" en druk op Enter. Wacht tot het systeem start in de veilige modus.

Stap 2

Ga nu naar de Dr. Web anti-virus pagina https://www.freedrweb.com/cureit/. Download vanaf daar de applicatie die is gemaakt om banneradvertenties te verwijderen. Start nu uw computer opnieuw op en start het systeem zoals gewoonlijk

Stap 3

Voer de dr. Web CureIt. Het zal automatisch het proces van het scannen van systeembestanden starten. Wacht tot dit proces is voltooid.

Stap 4

Als dit programma de taak niet aankan, probeer dan een wachtwoord te raden waarmee de advertentiemodule wordt uitgeschakeld. Ga hiervoor naar de volgende bronnen:

Voer in bepaalde velden de tekst van de banner of het daarin aangegeven telefoonnummer in. Klik op de knop Code ophalen of Code zoeken.

Stap 5

Schrijf alle combinaties op en start uw computer normaal opnieuw op. Vervang de ontvangen wachtwoorden in het veld van het advertentievenster. Dit is een lang proces, maar soms is het de meest effectieve.

Stap 6

Als u de banner nog steeds niet kunt uitschakelen, start u Windows opnieuw in de veilige modus. Open nu de mappenlijst van de systeempartitie van de harde schijf. Ga naar de Windows-map. Zoek de map system32 en open deze.

Stap 7

Schakel bestandssortering "Op type" in. Selecteer alle.dll-bestanden waarvan de naam eindigt op lib. Verwijder al deze bestanden. In dit geval kunt u zelfs de verwijderingsmethode "Toevoegen aan prullenbak" gebruiken. Start uw computer normaal opnieuw op.

Aanbevolen: