Een Advertentiemodule Van De Desktop Verwijderen

Inhoudsopgave:

Een Advertentiemodule Van De Desktop Verwijderen
Een Advertentiemodule Van De Desktop Verwijderen

Video: Een Advertentiemodule Van De Desktop Verwijderen

Video: Een Advertentiemodule Van De Desktop Verwijderen
Video: hoe verwijder je de prullenbak van je bureaublad. 2024, Mei
Anonim

Hoogstwaarschijnlijk bent u al zo'n onaangenaam fenomeen tegengekomen als een adware-module op uw bureaublad. Een advertentiemodule is in wezen een kwaadaardig programma dat als een virus op uw computer wordt uitgevoerd. Het is vrij moeilijk om deze vervelende banner te verwijderen, en de makers bieden je aan om voor geld een sms-bericht te sturen, waarna je zogenaamd de pop-upadvertenties op je scherm kunt verwijderen. Doe dit nooit, want dit is oplichting en u zult waarschijnlijk geen speciale code ontvangen.

Een advertentiemodule van de desktop verwijderen
Een advertentiemodule van de desktop verwijderen

Noodzakelijk

het internet

instructies:

Stap 1

De gemakkelijkste en meest betrouwbare manier is om een speciaal gratis programma Dr. Web Cureit! ® te installeren vanaf de officiële Dr. Web-website (https://www.freedrweb.com/cureit/). Dit hulpprogramma, dat de meest complete antivirusdatabases bevat, is ontworpen om uw computer grondig te scannen, malware en virussen te detecteren en te verwijderen. Met dit programma kun je ook de toegang tot veel populaire sites deblokkeren, zoals vkontakte of klasgenoten

Dit programma vereist geen installatie, u downloadt het klaar om te werken. Na een volledige scan en verwijdering van alle malware, lost u het probleem met advertentiemodules op uw scherm op en kunt u werken zonder pop-upbanners die uw bureaublad kunnen blokkeren.

Stap 2

U kunt ook een programma van Kaspersky Lab gebruiken. U kunt het downloaden via de volgende link

Dit programma is net zo gemakkelijk te gebruiken als het vorige. Het bevat de nieuwste antivirusdatabases die zelfs nieuwe virussen kunnen detecteren, evenals kwaadaardige programma's die advertentiemodules op uw bureaublad weergeven.

Aanbevolen: