Een Advertentiemodule Van Uw Computer Verwijderen

Inhoudsopgave:

Een Advertentiemodule Van Uw Computer Verwijderen
Een Advertentiemodule Van Uw Computer Verwijderen

Video: Een Advertentiemodule Van Uw Computer Verwijderen

Video: Een Advertentiemodule Van Uw Computer Verwijderen
Video: Vinted toch niet zo makkelijk? 2024, Mei
Anonim

We surfen allemaal op de eindeloze velden van het internet en hebben vaak te maken met allerlei problemen. Het gaat dan vooral om advertenties van lage kwaliteit en spam. Een aparte "cholera" is een advertentiemodule. Veel gebruikers worden geconfronteerd met het probleem om het te verwijderen.

Een advertentiemodule van uw computer verwijderen
Een advertentiemodule van uw computer verwijderen

instructies:

Stap 1

Om te beginnen met het volgen van de stappen van deze instructie, moet u ervoor zorgen dat er echt een advertentieblok (informer, reclamebanner) op uw computerscherm is verschenen, dat niet kan worden verwijderd of gesloten door de gebruikelijke klik op de knop met het kruis in de browservenster of in het venster van deze advertenties. Je hebt het ontvangen als resultaat van het downloaden van een bepaald programma naar je computer, waaraan de banner was gekoppeld (je kon de bijbehorende vraag van de installatiewizard gewoon niet opmerken, of de vraag werd helemaal niet gesteld). Het bestand dat verantwoordelijk is voor de advertentiemodule moet worden gevonden en verwijderd. Het is dus goed als het niet uw hele bureaublad bedekt. Bel anders de taakbeheerder en werk deze door (tegelijkertijd op ctrl + alt + delete drukken).

Stap 2

Stuur in geen geval een sms naar het voorgestelde nummer. Het helpt nog steeds niet om het probleem op te lossen. Beter uitvoeren als je CCleaner al hebt of downloaden als je CCleaner nog niet hebt. Start het en selecteer het tabblad "Service".

Stap 3

Klik in het gedeelte "Service" op de knop "Opstarten".

Stap 4

Nu even geduld en voorzichtig zijn, want het menu aan de rechterkant toont de volledige lijst van programma's die worden gestart bij het opstarten van Windows en het is duidelijk dat deze reclamebanner ook wordt geladen wanneer u uw computer aanzet. Zoek de naam van dit programma en klik op "Uitschakelen".

Stap 5

Start je computer opnieuw op. De module zal weg zijn. Vervolgens kunt u het bestand van deze module verwijderen via elke bestandsbeheerder.

Aanbevolen: