Hoe Een Hoofdtelefoon Op Skype Aan Te Sluiten

Inhoudsopgave:

Hoe Een Hoofdtelefoon Op Skype Aan Te Sluiten
Hoe Een Hoofdtelefoon Op Skype Aan Te Sluiten

Video: Hoe Een Hoofdtelefoon Op Skype Aan Te Sluiten

Отличия серверных жестких дисков от десктопных
Video: Skype Handleiding deel 1: download en installatie 2023, Februari
Anonim

Tegenwoordig maakt internet het niet alleen mogelijk om de informatie te vinden die je nodig hebt, maar ook om met verschillende mensen te communiceren. Sinds enkele jaren is Skype het populairste programma, waarmee u niet alleen via geschreven berichten kunt communiceren, maar ook in audio- en videoformaten.

Hoe een hoofdtelefoon op Skype aan te sluiten
Hoe een hoofdtelefoon op Skype aan te sluiten

instructies:

Stap 1

Om een ​​koptelefoon op Skype aan te sluiten, moet je eerst de pinnen aan het uiteinde aanpakken. Als dit een koptelefoon is met een microfoon, dan zie je aan het einde twee stekkers (meestal de ene groen, de andere rood). In dit geval moeten ze in de overeenkomstige kleursleuven van de geluidskaart worden gestoken, die zich meestal aan de onderkant van de systeemeenheid bevindt. Meestal is de kleur van de koptelefoonpin groen en de microfoonpin rood, maar dit is niet de regel. Nadat u deze stap met succes hebt voltooid, logt u in op Skype.

Stap 2

Het is onwaarschijnlijk dat de koptelefoon en microfoon meteen werken. Het is noodzakelijk om in het programma-instellingenmenu te werken om het uiteindelijke resultaat te bereiken. Ga hiervoor naar het tabblad "Extra", dan "Instellingen" en tenslotte "Geluidsinstellingen". Er verschijnt een menu met geluidsinstellingen voor je. Om de microfoon te configureren, selecteert u in de vervolgkeuzelijst aan de rechterkant het merk van het gewenste apparaat dat u hebt aangesloten. Selecteer vervolgens in het gedeelte 'Luidsprekers' uw hoofdtelefoon. Als alles is gelukt, kun je rustig communiceren.

Stap 3

In de vervolgkeuzelijst staan ​​vaak niet de apparaten die u tijdens een gesprek wilt gebruiken. Hiervoor zijn er problemen. Het grootste probleem is dat de computer eenvoudigweg geen stuurprogramma's voor de aangesloten apparatuur heeft gevonden. De meest voorkomende en handige driver voor een geluidssysteem, inclusief koptelefoon, is Realtek HD. Het is vrij beschikbaar op internet. U moet dit programma installeren en de interface gebruiken om alle benodigde geluidsapparaten te definiëren. Een ander veelvoorkomend probleem dat opduikt bij het aansluiten van een koptelefoon is je besturingssysteem. Kijk daarom goed voordat u Skype downloadt of het geschikt is voor uw systeem. Past Skype niet op uw systeem, dan redden geen enkele hoofdtelefoondriver de dag totdat er een aangepast Skype-systeem op de computer verschijnt.

Stap 4

Ten slotte heeft Skype een Sound Test Service-programma in uw lijst met contactpersonen. Hiermee kunt u de kwaliteit van de hoofdtelefoon en het audiosysteem in het algemeen controleren.

Populair per onderwerp