Hoe Een Mailer In Te Stellen

Inhoudsopgave:

Hoe Een Mailer In Te Stellen
Hoe Een Mailer In Te Stellen

Video: Hoe Een Mailer In Te Stellen

Video: Hoe Een Mailer In Te Stellen
Video: 3 tips om CC mails slimmer te verwerken | 1 Minuut Mail tip 2024, Mei
Anonim

Vrijwel iedere internetgebruiker heeft zijn eigen mailbox, oftewel een e-mailadres. Iemand heeft meerdere mailboxen op verschillende bronnen. En hoe onhandig het soms is om e-mail te controleren en van de ene bron naar de andere te gaan. En het kost veel tijd. Het probleem kan worden opgelost door de juiste instellingen in de mailer te maken.

Hoe een mailer in te stellen
Hoe een mailer in te stellen

Noodzakelijk

beheerdersrechten

instructies:

Stap 1

Open je mailbox. Ga naar het gedeelte "Instellingen". Op alle bronnen zijn sommige instellingen hetzelfde. Het eerste dat u kunt doen, is het uiterlijk van uw mailer veranderen om het wat persoonlijkheid te geven. Klik hiervoor op de optie "Selecteer een ontwerp" of "Thema's". Selecteer uit de voorgestelde ontwerpopties degene die bij uw smaak past en klik op "Ok".

Stap 2

De volgende optie, die u kunt configureren, stelt u in staat om in één mailbox correspondentie te verzamelen van alle mailers die u heeft. Om de mailcollector te configureren, klikt u op de bijbehorende opdracht. Voer in het geopende venster het e-mailadres in waarvan u brieven wilt ophalen. Geef vervolgens indien nodig een wachtwoord op en klik op "Volgende", of "Verzamelprogramma inschakelen" of "Ok". Als je drie of meer mailclients hebt, dan zal de procedure meerdere keren moeten worden herhaald, voor elke mailbox.

Stap 3

U kunt ook filters installeren. Dan komt ongewenste e-mail op spam of zwarte lijsten terecht. En u hoeft niet door die brieven te bladeren die u niet nodig heeft. Ontvangt u veel brieven over een bepaald onderwerp of van dezelfde personen, dan is het zinvol om de correspondentie in mappen te verdelen. Ga hiervoor naar het gedeelte "Mappen en tags". Maak een map aan en stel de parameters in, dat wil zeggen, specificeer het onderwerp van de brief of het e-mailadres van de persoon van wie brieven in deze map worden geplaatst.

Stap 4

Er zijn andere mailerinstellingen die u zelf kunt maken door de bijbehorende sectie in te voeren en te bestuderen. In de regel configureert elke gebruiker voor zichzelf afzonderlijke instellingen waarmee hij het werk met letters kan optimaliseren.

Aanbevolen: