Hoe Een Browser Op Een Computer In Te Stellen

Inhoudsopgave:

Hoe Een Browser Op Een Computer In Te Stellen
Hoe Een Browser Op Een Computer In Te Stellen

Video: Hoe Een Browser Op Een Computer In Te Stellen

Video: Hoe Een Browser Op Een Computer In Te Stellen
Video: How To Make Google Chrome Default Browser In Windows 10 2024, April
Anonim

Zonder een goed geconfigureerde browser is het onmogelijk om alle functies van internet te gebruiken. Als bijvoorbeeld niet alle componenten zijn geïnstalleerd, kan de browser sommige internetpagina's mogelijk niet geheel of gedeeltelijk weergeven. Zonder de juiste componenten kunt u geen online video's afspelen. Zonder de instelling "beveiliging" te configureren, kunt u een virus of spyware op uw computer oppikken. Met slechts een paar eenvoudige stappen kunt u uw browser efficiënter en betrouwbaarder maken.

Hoe een browser op een computer in te stellen
Hoe een browser op een computer in te stellen

Het is nodig

Computer, browser (Opera, Internet Explorer), internettoegang, Java-programma, Macromedia Flash Player

instructies:

Stap 1

Bepaal welke browser u standaard gebruikt. De twee meest populaire browsers zijn Opera en Internet Explorer. Klik na het selecteren van een browser op "Start". Selecteer het tabblad "Configuratiescherm", ga naar "Internetopties", selecteer de gewenste browser, klik op het tabblad "Programma's" en selecteer "gebruiken als standaard". Als er in het "Configuratiescherm" geen browser is waarvan u de hoofdbrowser wilt maken, klikt u op "Start", selecteert u "Standaardprogramma's", "Lijst met programma's", selecteert u in de lijst met programma's de browser die zal werken als de belangrijkste.

Stap 2

Nadat de browser is geselecteerd, moet u verschillende programma's downloaden en installeren voor de normale functionaliteit. Download het Java-programma en installeer het op uw computer. Met het programma kunt u alle grafische elementen op webpagina's weergeven, online flashgames spelen en de mogelijkheden van uw browser uitbreiden.

Stap 3

Het volgende onderdeel, zonder welke de normale werking van de browser niet gegarandeerd is, is de Macromedia Flash Player. Zonder dit zullen veel elementen op de internetpagina's niet worden weergegeven en, belangrijker nog, online video wordt niet afgespeeld. Download en installeer de app. Schakel uw browser uit, deze moet tijdens de installatie worden uitgeschakeld. Installeer het programma.

Stap 4

Ga voor aanvullende browserinstellingen naar "Instellingen" ". Hier kunt u alle beschikbare opties, paginaweergaveschaal, blokpop-ups, etc. selecteren.

Stap 5

Als u de Opera-browser gebruikt, kunt u de turbomodus aanpassen. Start uw browser. In de linker benedenhoek van de werkbalk staat een icoon, klik erop, een lijst met commando's zal verschijnen: "enable opera turbo", "disable opera turbo". Opera turbo versnelt het laden van pagina's bij lage internetsnelheden door de kwaliteit van de pagina-afbeeldingen te verminderen. Als je een snelle internetverbinding hebt, laat deze opera turbo-optie dan uitgeschakeld.

Aanbevolen: