Hoe Een Tv Op Een Computer In Te Stellen

Inhoudsopgave:

Hoe Een Tv Op Een Computer In Te Stellen
Hoe Een Tv Op Een Computer In Te Stellen

Video: Hoe Een Tv Op Een Computer In Te Stellen

Video: How to Use Your TV as a Computer Monitor - Updated 2020 2022, December
Anonim

Digitale kabel-tv vervangt analoog. Het is niet alleen aantrekkelijk door de beeldkwaliteit, maar ook door het aantal uitzendkanalen. Niet iedereen is comfortabel met kabel-tv. Maar je kunt wel een televisie aansluiten op een computer en programma's bekijken op het beeldscherm. Op deze manier is het handig om werk op de computer en vrije tijd te combineren. Dit wordt IP-TV genoemd.

Hoe een tv op een computer in te stellen
Hoe een tv op een computer in te stellen

Het is nodig

Ip-Tv-speler, verbonden Ip-Tv-service

instructies:

Stap 1

Alleen een provider die u internettoegang biedt, kan deze service bieden. Als hij dit niet kan, zal hij hem moeten verlaten en een overeenkomst moeten sluiten met een andere aanbieder. Maar eerst moet je het kiezen. In kleine steden, waar dergelijke diensten worden geleverd door 2-5 bedrijven, kan de keuze vrij eenvoudig zijn. Maar inwoners van megapolen zullen de voorstellen van tientallen bedrijven moeten heroverwegen om de beste te kiezen.

Stap 2

Verschillende aanbevelingen voor het kiezen van een aanbieder. Het is noodzakelijk om de optimale combinatie van prijs en kwaliteit te vinden. De snelheid van de internetverbinding zou voor u voldoende moeten zijn. Maar koop niet een te lage prijs voor een zeer hoge snelheid. Teken een contract voor het verbinden van internet en IP-TV met uw computer.

Stap 3

Thuis moet u de IP-TV-speler downloaden, die te vinden is op borpas.info. Installeer het. In de instellingen moet u uw stad en uw provider selecteren. Na het voltooien van de installatie en aansluiting van de service, kan de computer ook een tv zijn.

Stap 4

Er is mogelijk een probleem met de afbeelding. Het bestaat uit het feit dat er buffering is, maar er is geen video. In plaats daarvan een handgetekende computer op een zwarte achtergrond. De bron van het probleem is antivirus. Voeg IpTvPlayer.exe toe aan uitzonderingen of vertrouwde programma's. Start je computer opnieuw op. Nu is alles in orde.

Populair per onderwerp