Hoe Maak Je Een Mailer Aan

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Mailer Aan
Hoe Maak Je Een Mailer Aan

Video: Hoe Maak Je Een Mailer Aan

Video: Hoe Maak Je Een Mailer Aan
Video: Hoe schrijf ik een goede zakelijke e-mail? Kijk u0026 maak een mail, zo leer je heel veel! (Examentip) 2024, Mei
Anonim

Als u geen geld kunt verdienen met een kant-en-klare mailer, kunt u proberen uw eigen mailer te maken. Maar het creëren en promoten van een dergelijke dienst is een nogal moeilijk proces. Je zult voldoende geld moeten investeren en de juiste vaardigheden moeten toepassen.

Hoe maak je een mailer aan
Hoe maak je een mailer aan

Noodzakelijk

  • - hosting;
  • - mailerscript.

instructies:

Stap 1

Zoek een fatsoenlijke hosting zodat je mailer de grote toestroom van gebruikers aankan. Idealiter variëren de kosten van een dedicated server van 3000 roebel per maand. Maar als je niet zoveel gebruikers nodig hebt en je besluit om een mailer op een gemiddelde hosting te installeren, dan heb je in dit geval niet veel ruimte nodig - 50 megabyte is voldoende. Maandelijkse kosten zullen niet zo hoog zijn - vanaf 100 roebel.

Stap 2

Selecteer een domein.. Ru-domeinen zijn momenteel niet duur en kosten ook ongeveer 100 roebel per jaar. In dit geval zal een gratis domein niet werken - u hoeft geen geld te sparen.

Stap 3

Bepaal het ontwerp van de mailer. Je kunt niet zonder een normaal ontwerp, gebruikers zullen alleen de originele site leuk vinden. Reken op een eenmalige bestelling van ongeveer 2500 roebel, maar niet minder, anders ontvangt u niet het gewenste ontwerp.

Stap 4

Koop een script voor een mailer. De beroemde Zcasher kost je 5750 roebel, en je kunt hem kopen bij https://zcasher.info/order.php?id=8. Het is niet nodig om gratis en "lekkende" scripts te gebruiken - u kunt ze niet bijwerken en gebruikers vertrouwen dergelijke sites niet echt

Stap 5

Wijs geld toe voor advertenties. U moet elke dag minimaal 2 brieven voor een paar centen verzenden, zodat gebruikers niet beginnen met verwijderen vanwege onvoldoende reclame. Om dit te doen, hebt u enkele honderden roebels nodig.

Stap 6

Bedenk een verwijssysteem. Abonnees moeten tegen een kleine premie nieuwe gebruikers naar de mailer lokken. Maar het mag in geen geval op een piramidespel lijken.

Stap 7

Begin met het promoten van de mailer. Het versturen naar meerdere mailers dient minimaal twee of drie keer per maand plaats te vinden. Bijvoorbeeld, mailing naar alle gebruikers via de mailers wmmail.ru, neformail.ru, wmzona.com, sb-money.ru kost je in totaal ongeveer $ 100-200 per maand.

Aanbevolen: