Hoe Twee Computers Met Elkaar Te Verbinden

Inhoudsopgave:

Hoe Twee Computers Met Elkaar Te Verbinden
Hoe Twee Computers Met Elkaar Te Verbinden

Video: Hoe Twee Computers Met Elkaar Te Verbinden

Video: Hoe Twee Computers Met Elkaar Te Verbinden
Video: WINDOWS 10 : Verbind 2 pc samen met een LAN-kabel 2024, Mei
Anonim

Een intens werkritme zorgt er vaak voor dat je werk mee naar huis neemt. Soms moet u niet alleen een paar extra uren aan de workflow besteden, maar ook vanuit huis verbinding maken met uw kantoorcomputer of de computer van uw collega.

Hoe twee computers met elkaar te verbinden
Hoe twee computers met elkaar te verbinden

Noodzakelijk

  • - speciaal programma;
  • - id en wachtwoord van de tweede pc.

instructies:

Stap 1

Het tot stand brengen van een verbinding tussen twee computers is veel eenvoudiger dan de benodigde informatie heen en weer te dragen op een flashstation of schijf. Dit is gemakkelijk te doen. Als u uw thuiscomputer gaat verbinden met de pc die u op kantoor gebruikt, moet u hun ID en wachtwoorden kennen. Als u uw pc en de pc van uw collega wilt koppelen, vraag hem dan om deze gegevens. Onthoud dat u deze informatie alleen van de eigenaar van de tweede pc kunt krijgen, anders is het ongeoorloofde toegang.

Stap 2

Installeer vervolgens een speciaal programma op uw computer dat twee desktops koppelt - de uwe en de tweede pc. U kunt elk programma kiezen dat u wilt, bijvoorbeeld het gratis hulpprogramma TeamViewer. Het kan gratis van het net worden gedownload.

Stap 3

Installeer het programma op uw computer, open het en voer het uit. Er wordt een nieuw venster geopend op de monitor, waarin de gegevens van uw pc worden weergegeven. Ook in dit venster zal er een regel zijn waarin u de id van de tweede computer moet invoeren.

Stap 4

Vervolgens zal het programma u vragen om de manier te kiezen waarop u verbinding wilt maken met de tweede pc. Kies de meest geschikte optie uit verschillende opties en klik op de knop "Verbinden".

Stap 5

Er verschijnt een ander venster op uw monitor. U ziet een regel waarin u het wachtwoord moet invoeren om toegang te krijgen tot de tweede computer.

Stap 6

Nadat al deze manipulaties zijn voltooid, ziet u een tweede paneel op het bureaublad van uw pc - dit verschijnt het bureaublad van de tweede computer.

Aanbevolen: