Hoe Twee Delen Van Een Film Met Elkaar Te Verbinden

Inhoudsopgave:

Hoe Twee Delen Van Een Film Met Elkaar Te Verbinden
Hoe Twee Delen Van Een Film Met Elkaar Te Verbinden

Video: Hoe Twee Delen Van Een Film Met Elkaar Te Verbinden

Video: Hoe Twee Delen Van Een Film Met Elkaar Te Verbinden
Video: Twee of meer monitors gebruiken met één computer in Windows 10 | @HPSupport 2024, Mei
Anonim

Veel videobestanden zijn opgesplitst in afzonderlijke elementen om op dvd's te branden of via een netwerk te streamen. Het probleem is dat het niet altijd handig is om een groot aantal fragmenten op te slaan en bovendien over te brengen. In dergelijke gevallen wordt het fragmentverlijmingsproces gebruikt.

Hoe twee delen van een film met elkaar te verbinden
Hoe twee delen van een film met elkaar te verbinden

Noodzakelijk

  • - VirtualDub;
  • - Totale video-omzetter;
  • - AdobePremier.

instructies:

Stap 1

Het gratis hulpprogramma VirtualDub is geschikt voor het werken met avi-bestanden. Download dit programma en installeer het. Start VirtualDub.

Stap 2

Open het menu Bestand en selecteer Videobestand openen. Wacht tot het opgegeven fragment in het programma is geladen. Open nu opnieuw het menu Bestand.

Stap 3

Selecteer "Voeg AVI-segment toe". Druk na het laden van het tweede item op de toetsencombinatie Ctrl en S. Selecteer de map om het hele videobestand op te slaan en voer de naam in. Klik op de OK-knop en wacht tot de fragmenten zijn verbonden.

Stap 4

Als u het bestandsformaat moet wijzigen voordat u verbinding maakt, gebruikt u Total Video Converter. Voer dit hulpprogramma uit.

Stap 5

Klik op de knop Nieuwe taak en ga naar Bestand importeren. Geef het pad naar het eerste segment van de video op. Kies nu het formaat waarin dit bestand wordt geconverteerd. Verplaats de schuifregelaar naar Hoge kwaliteit om de beeldkwaliteit hoog te houden.

Stap 6

Herhaal dit algoritme om het tweede item te laden. Gebruik hetzelfde formaat dat u voor het eerste bestand hebt gekozen. Vink het vakje aan naast Bestanden combineren na converteren.

Stap 7

Controleer de opgegeven verwerkingsopties voor de elementen en klik op de knop Nu converteren. Wacht terwijl het hulpprogramma de vereiste bewerkingen uitvoert.

Stap 8

Gebruik Adobe Premier om twee videobestanden van verschillende typen samen te voegen zonder conversie. Voer het uit en open het tabblad "Bestand". Klik op de knop Toevoegen en selecteer het eerste fragment. Voeg het tweede videobestand op dezelfde manier toe.

Stap 9

Selecteer nu op het tabblad "Bestand" het item "Opslaan", geef de parameters van de uiteindelijke video op en klik op de knop Ok.

Aanbevolen: