Een Programma Insluiten In Windows

Inhoudsopgave:

Een Programma Insluiten In Windows
Een Programma Insluiten In Windows

Video: Een Programma Insluiten In Windows

Video: Een Programma Insluiten In Windows
Video: Mythware Classroom Management Software for Windows Users (Windows Teacher +Windows Student) 2024, Mei
Anonim

Alleen kleine programma's draaien op het Windows-besturingssysteem zonder installatie. Complexere en productievere versies vereisen "inbedding" in de bestanden van het besturingssysteem via het installatieproces.

Een programma insluiten in Windows
Een programma insluiten in Windows

instructies:

Stap 1

Om het programma te installeren, moet u installatiebestanden hebben - het hoofdbestand setup.exe en aanvullende mappen en bestanden die eraan zijn gekoppeld. Plaats de schijf met het programma in het station van uw computer of open de locatie van de installatiebestanden in Deze computer. Dubbelklik op het bestand setup.exe om het installatieproces te starten. Als u dit vanaf de originele schijf doet, moet het programma een speciaal venster openen waarin u op "Het programma installeren" of iets dergelijks moet klikken.

Stap 2

De wizard Toepassingsinstallatie, een servicehulpprogramma van het Windows-besturingssysteem, wordt gestart. Sommige programma's hebben hun eigen installatiehulpprogramma (het zal verschillen in uiterlijk en het aantal verzoeken aan de gebruiker), maar de betekenis is hetzelfde: het programma integreren in het besturingssysteem.

Stap 3

Volg de installatie-instructies en beantwoord de vragen: waar moet het programma worden geïnstalleerd, in welk gedeelte van het menu Start de startlink moet worden geplaatst, of er wel of geen snelkoppeling op het bureaublad moet worden gemaakt, en andere. Als het programma om een serienummer of een sleutel vraagt, doe dat dan. Het programma kan direct na installatie in het systeem worden gestart. Sommige programma's kunnen u vragen om het systeem opnieuw op te starten - doe het. Controleer het installatieresultaat door het programma uit te voeren nadat de pc opnieuw is opgestart.

Stap 4

Lees aandachtig de instructies en beschrijving van het programma voordat u onbekende toepassingen installeert. Sommige programma's, zoals firewall of antivirus, wijzigen het gedrag van het besturingssysteem. Vergeet ook niet dat illegale software verschillende kwaadaardige bestanden kan bevatten.

Aanbevolen: