Een Video Correct Insluiten

Een Video Correct Insluiten
Een Video Correct Insluiten

Video: Een Video Correct Insluiten

Video: Een Video Correct Insluiten
Video: Embed YouTube Videos without Related Videos [Easy Fix] 2024, Mei
Anonim

Dankzij de mogelijkheden van technologie kunt u niet alleen afbeeldingen en foto's uitwisselen, maar ook interessante en live video's. Het verzenden van een video per post is een onhandig proces, maar de opname kan worden ingevoegd aan de muur in een sociaal netwerk of op uw website, een bestandshostingservice gebruiken of een website die videohostingservices biedt.

Een video correct insluiten
Een video correct insluiten

Sociale netwerken bieden meestal de mogelijkheid om video's rechtstreeks van de harde schijf van een computer of tablet te downloaden. Het is voldoende om uzelf vertrouwd te maken met de regels voor het plaatsen van video's in het gedeelte voor technische ondersteuning, ervoor te zorgen dat de bestandsgrootte de maximaal toegestane grootte niet overschrijdt en dat het formaat van uw video door de site wordt ondersteund. Bovendien vindt u in de sectie technische ondersteuning vaak gedetailleerde stapsgewijze instructies voor het downloaden van het bestand. Download het videobestand één voor één volgens de instructies voor technische ondersteuning.

Als u de video naar uw vrienden moet overbrengen en rechtstreeks op de pagina bekijken niet van cruciaal belang is, kunt u de diensten van een bestandshostingservice gebruiken. Velen van hen vereisen zelfs geen registratie en de link naar uw bestand zal lange tijd beschikbaar zijn. Tegelijkertijd krijgen buitenstaanders geen toegang tot het bestand, omdat het een unieke alfanumerieke code heeft gekregen en het onmogelijk is om het bestand te vinden zonder de specifieke link te kennen. Plaatsing op een bestandshostingservice vereist geen speciale kennis, in de regel hoeft u alleen het pad naar het bestand op te geven. Daarna krijgt u links aangeboden: een ervan maakt uw bestand beschikbaar om te downloaden en de andere kunt u verwijderen. Als u echter vergeet het bestand te verwijderen, wordt dit na enige tijd automatisch gedaan en wordt het niet gedownload. Controleer hoe lang het bestand beschikbaar is voordat u het verwijdert.

Websites die videohostingdiensten aanbieden, zijn erg populair geworden. Hiermee kunt u uw video niet alleen aan vrienden en familie laten zien, maar de speler ook op bijna elke site plaatsen, of het nu een pagina op een sociaal netwerk of een thematisch forum is. Video-hostingsites hebben ook beperkingen op de bestandsgrootte en ondersteunde formaten, dus u moet de voorwaarden zorgvuldig lezen voordat u probeert een video te plaatsen. Daarnaast controleren sommige sites videobestanden op verboden inhoud, waarvan een lijst ook op een bepaalde site te vinden is. Na het uploaden van het bestand naar de video-hostingsite, ontvangt u een directe link naar de video, die direct op de bron kan worden bekeken. Hier kunt u de code van de speler nemen om deze op een andere site te plaatsen, in dit geval kunt u de speler bekijken waar u de speler plaatst, zonder de video-hostingsite te bezoeken.

Het delen en overbrengen van video's is een zeer interessante ervaring. Je kunt niet alleen het evenement met je vrienden bespreken, maar ook deelnemen aan de beoordeling van views, zoals op YouTube.

Aanbevolen: