PSP-games Insluiten

Inhoudsopgave:

PSP-games Insluiten
PSP-games Insluiten

Video: PSP-games Insluiten

Video: PSP-games Insluiten
Video: The SONY PSP Project - All 1978 PSP Games (US/EU/JP) 2024, Mei
Anonim

De Playstation Portable is onbetwist een van de beste compacte apparaten om te gamen en video's te kijken. Alleen gelicentieerde exemplaren zijn beschikbaar op niet-geflitste apparaten.

PSP-games insluiten
PSP-games insluiten

Noodzakelijk

spelschijf of iso-spelbestand voor geflitste versies

instructies:

Stap 1

Koop een PSP-gameschijf. U kunt ze online bestellen of in speciaalzaken kopen. Bijvoorbeeld in Svyaznoy of Music Star, als die er in jouw stad zijn. Houd er rekening mee dat alle games een licentie moeten hebben, anders kunnen ze gewoon niet op uw apparaat worden uitgevoerd.

Stap 2

Plaats de schijf in een speciaal station en start het spel vanuit het menu dat verschijnt. Of gebruik het item "Game" van het systeem. Deze optie is beschikbaar voor apparaten met een diskettestation, maar is niet beschikbaar op alle draagbare Playstation-apparaten.

Stap 3

Als uw Playstation Portable met een diskettestation een geflitst systeem heeft, downloadt u de afbeeldingsbestanden naar uw apparaat. Ze kunnen in ISO- of CSO-indeling zijn. Pak de installatiebestanden uit en kopieer ze naar de map X: / ISO / van de PSP-geheugenkaart, als die op de geheugenkaart staat. Zo niet, maak het dan handmatig aan of formatteer de kaart eenvoudig via het apparaat; in dit geval verschijnen ze automatisch.

Stap 4

Plaats een game-cd in het station. Ga naar het menu "Game" en start het programma door op het bestand X te klikken. Als uw reflash-apparaat geen diskettestation heeft, begint het spel zonder rekening te houden met dit item.

Stap 5

Als je apparaat geen schijf heeft, download dan de officiële PSP-games van een speciale server. Houd er tegelijkertijd rekening mee dat om ze in niet-geflashte versies van de console uit te voeren, het noodzakelijk is om gelicentieerde exemplaren van de games te gebruiken. Om dit te doen, betaalt u hun aankoop op een speciale server.

Stap 6

Wanneer u games in iso- en cso-indeling installeert, moet u de bestanden controleren op schadelijke code, omdat deze uw apparaat kunnen beschadigen. Download alleen die bestanden die gebruikersrecensies hebben en een hoge downloadclassificatie hebben onder andere versies van hetzelfde spel.

Aanbevolen: