Een YouTube-video Insluiten

Inhoudsopgave:

Een YouTube-video Insluiten
Een YouTube-video Insluiten

Video: Een YouTube-video Insluiten

Video: Een YouTube-video Insluiten
Video: How To Embed A YouTube Video and Why it's Important to Get More Traffic to Your YouTube Channel 2024, Mei
Anonim

Duizenden mensen bezoeken elke dag de populaire YouTube-videoservice. Tegelijkertijd kunnen sitebezoekers niet alleen de video bekijken en erop reageren. Gebruikers die van video's houden, kunnen in hun website of blog worden ingevoegd.

Een YouTube-video insluiten
Een YouTube-video insluiten

instructies:

Stap 1

Gebruik de [youtube] [/youtube] BB-code op de forums. Open de videopagina. Klik op de knop "Verzenden". Klik op het label "Opties" onder het veld met de korte link en vink het vakje naast "Lange link" aan. Kopieer de reeks cijfers en letters die volgen in de video-URL na V = en ervoor & feature =. Plak ze in de bovenstaande code tussen de openings- en sluitingstags. Kopieer de ontvangen code en plak deze in het berichtinvoerveld. Selecteer het tabblad HTML in het bericht. Bekijk een voorbeeld van het bericht, indien mogelijk, en publiceer het.

Stap 2

Open het filmpje. Klik op de knop Verzenden of Insluiten eronder en vervolgens HTML genereren. Selecteer opties en videoformaat (560x315, 640x360 en andere). Kopieer de code. Selecteer het en druk op Ctrl + C.

Stap 3

Als de "i frame" -code niet werkt, vink dan in het videovenster het vakje aan naast "Gebruik oude insluitcode". Kopieer en plak ook in het bericht en vergeet niet om de editor naar HTML te schakelen.

Stap 4

Open de video en klik op de knop Verzenden. In het veld naast de knoppen Genereer HTML en E-mail. mail ", verschijnt er een link zoals" https://youtu.be/ ". Klik op "Opties" en vink het vakje naast "Lange link" aan. Kopieer de link uit het veld door deze te markeren en er met de rechtermuisknop op te klikken.

Stap 5

Selecteer "Kopiëren". Plak de link in je bericht, inclusief HTML bij het bewerken van het bericht. Als HTML niet kan worden opgenomen, converteert u de link door deze in de codetekst of te plakken.

Stap 6

Voeg video's toe op sites zoals ucoz als je beheerders- of moderatorrechten hebt met behulp van de bovenste balk. Kopieer de volledige URL van de film youtube.com/watch?v=numbers and letters. Open een tabblad of venster van een site die wordt gehost door ucoz. Log in en klik op "Multimedia" in de bovenste blauwe balk.

Stap 7

Klik vervolgens op "Video aansluiten (Youtube)". Plak de videocode in het veld "Adres van de pagina of het Flash-bestand". Markeer en kopieer de code uit het veld "BB-code". Sluit het dialoogvenster door op het kleine kruisje in de hoek te klikken. Plak de code in het bericht door op Ctrl + V te drukken. Klik vervolgens op "Toevoegen". Klik op "Ga naar materiaalpagina".

Aanbevolen: