Een Flits Insluiten

Inhoudsopgave:

Een Flits Insluiten
Een Flits Insluiten

Video: Een Flits Insluiten

Video: Een Flits Insluiten
Video: Flits Deel 1 2024, Mei
Anonim

Voor weergave van Flash-elementen in verschillende browsers op sitepagina's wordt meestal de HTML-objecttag gebruikt en in sommige gevallen wordt Flash weergegeven met JavaScript-scripts. De procedure voor het invoegen van een dergelijk element in een sitepagina verschilt echter niet van het invoegen van bijvoorbeeld een grafisch element. De enige verschillen zitten in de HTML-code.

Een flits insluiten
Een flits insluiten

instructies:

Stap 1

Upload het flash-elementbestand naar uw websiteserver. De eenvoudigste manier om dit te doen, is door de bestandsbeheerder in het hostingconfiguratiescherm of het contentbeheersysteem te gebruiken. In dit geval vindt de hele procedure plaats in een browservenster en is er geen extra software nodig. Maar u kunt natuurlijk het programma gebruiken dat op uw computer is geïnstalleerd - FTP-client. De interface van een dergelijk programma is qua functionaliteit vergelijkbaar met Windows Verkenner.

Stap 2

Bereid HTML-code voor voor opname in de paginabron. Dit kan in een eenvoudige teksteditor. De minimaal vereiste set tags om een Flash-element weer te geven, kan er als volgt uitzien:

Hier moet u de afmetingen van het element vervangen door uw eigen waarden. De breedte en hoogte worden twee keer opgegeven in de attributen width en height in deze code. De bestandsnaam (flashEl.swf) wordt ook op twee plaatsen gespecificeerd - in het src-attribuut van de embed-tag en het value-attribuut van de param-tag. Voeg in plaats daarvan de bestandsnaam van uw Flash-element in.

Stap 3

Plak de voorbereide code in de paginabron. Open deze hiervoor in de pagina-editor van het contentmanagementsysteem of in een gewone teksteditor. De besturingssysteemeditor moet worden omgeschakeld naar de HTML-codebewerkingsmodus. Zoek de plaats waar u uw Flash-element wilt zien, plak de voorbereide code en sla de wijzigingen op.

Aanbevolen: