Hoe Een Programma In Het Geheugen Te Laden

Inhoudsopgave:

Hoe Een Programma In Het Geheugen Te Laden
Hoe Een Programma In Het Geheugen Te Laden

Video: Hoe Een Programma In Het Geheugen Te Laden

Video: Hoe Een Programma In Het Geheugen Te Laden
Video: Linux-handleiding voor beginners 2024, April
Anonim

Om bepaalde taken uit te voeren, zoals het bewerken van foto's, het maken van tekstdocumenten of tekeningen, zijn speciale programma's nodig die niet in de software van een personal computer zitten. Ze worden afzonderlijk geïnstalleerd door schijven te kopen of het programma van internet te downloaden.

Hoe een programma in het geheugen te laden
Hoe een programma in het geheugen te laden

Noodzakelijk

beheerdersrechten

instructies:

Stap 1

Bij het downloaden van een programma naar een computer is het belangrijk om het correct in het geheugen van een personal computer te plaatsen. Volg hiervoor bij het downloaden eerst de instructies van de installatiewizard. Het zal u helpen het programma correct te installeren. Maar sommige instellingen kunnen naar eigen goeddunken worden ingesteld. Hoe je dat doet?

Stap 2

Plaats de opstartbare schijf in het station. Wanneer het dialoogvenster wordt geopend, klikt u op de knop "Installeren". Met deze actie start u de installatiewizard. De bestanden van de schijf worden naar uw computer gedownload. Maar voordat u gaat downloaden, wordt u gevraagd de licentieovereenkomst te accepteren. Lees het aandachtig door. Klik vervolgens op de knop "Akkoord" of "Akkoord". Anders start de installatie niet. Als het niet automatisch start, ga dan via de snelkoppeling "Deze computer", selecteer de schijf en open deze met de optie "Autorun".

Stap 3

Zodra de bestanden zijn gedownload, zal de installatiewizard u vragen om een opslaglocatie te selecteren, dat wil zeggen, ze van schijf naar computergeheugen te verplaatsen. Gewoonlijk worden alle geïnstalleerde programma's standaard automatisch op de lokale schijf "C" in de map "Program files" geplaatst. Maar u kunt een andere opslaglocatie opgeven. Zeker als je meerdere harde schijven op je computer hebt staan. Zoals de praktijk laat zien, is het het beste om programma's op de ene lokale schijf te installeren en games op een andere schijf.

Stap 4

Klik op de knop "Bladeren". Selecteer in de lijst die wordt geopend het station waarop u het programma wilt opslaan. Klik erop en selecteer een map erop. Dit pad wordt opgeslagen in de queryreeks. Klik op de knop Ok om door te gaan met de installatie. Wanneer het downloaden is voltooid, klikt u op de knop "Voltooien" of OK. Nu kunt u het programma uitvoeren en erin werken.

Aanbevolen: