Een Flashstation Gebruiken Om Een ​​back-up Van Het Geheugen Te Maken

Een Flashstation Gebruiken Om Een ​​back-up Van Het Geheugen Te Maken
Een Flashstation Gebruiken Om Een ​​back-up Van Het Geheugen Te Maken

Video: Een Flashstation Gebruiken Om Een ​​back-up Van Het Geheugen Te Maken

Video: Snel en simpel een back up maken op USB-stick 2022, September
Anonim

USB-apparaten zijn in wezen opslagmedia, net als externe en interne harde schijven. RAM wordt gebruikt voor tijdelijke opslag van gegevens. Het is ingebouwd in de computer zelf, waardoor je snel toegang hebt tot de informatie die je nodig hebt. Andere media, inclusief flashdrives, slaan gegevens permanent op. Beginnend met Microsoft Windows Vista, bevat het besturingssysteem een ​​functie genaamd ReadyBoost waarmee USB-apparaten zoals geheugensticks kunnen worden gebruikt als een manier om geheugen uit te breiden zonder de computer te hoeven opstarten.

Een flashstation gebruiken om een ​​back-up van het geheugen te maken
Een flashstation gebruiken om een ​​back-up van het geheugen te maken

Noodzakelijk

ReadyBoost vereist een USB 2.0-flashstation met minimaal 1 GB vrije schijfruimte. Uw pc moet zijn uitgerust met een USB 2.0-poort, bij voorkeur geïnstalleerd op de computer zelf, en niet aangesloten via een hub

instructies:

Stap 1

Maatwerk

Om ReadyBoost-technologie te gebruiken, sluit u uw USB-apparaat aan op uw computer. De autorun-functie roept een menu op met een schijfnaam en een lijst met parameters. Als het menu niet verschijnt, kunt u autorun uitschakelen en opnieuw inschakelen. Klik op het tabblad ReadyBoost in het menu. Als u uw apparaat niet voor iets anders dan extra geheugen hoeft te gebruiken, selecteert u 'Systeem versnellen met ReadyBoost en klikt u op OK'.

Stap 2

Instellingen

Klik op de knop "Dit apparaat gebruiken". Gebruik de schuifregelaar om te selecteren hoeveel ruimte op uw apparaat wordt gebruikt om de opslag uit te breiden. Het menu biedt u aanbevelingen voor instellingen voor de beste prestaties van uw pc. De keuze is aan jou: je kunt ze accepteren, of je kunt experimenteren. Klik op de OK-knop.

Stap 3

U kunt dan het schuifknop-pictogram gebruiken om te kiezen hoeveel ruimte op het apparaat u geheugen wilt toewijzen; de rest blijft vrij voor gebruik als magazijn. Het menu zal tekenen aanbevelen voor de beste prestaties, hoewel u desgewenst met andere instellingen kunt experimenteren. Klik op de knop "OK" wanneer u een afbeelding hebt geselecteerd.

Populair per onderwerp