Een Herinnering Instellen Op Uw Computer

Inhoudsopgave:

Een Herinnering Instellen Op Uw Computer
Een Herinnering Instellen Op Uw Computer

Video: Een Herinnering Instellen Op Uw Computer

Video: Een Herinnering Instellen Op Uw Computer
Video: Understanding Windows Applications: Day 4 Looking Inside a process 2024, Mei
Anonim

Herinneringen zijn een handige manier om uw dag te plannen met behulp van de elektronische versie van de organisator, zodat u geen belangrijke gebeurtenis kunt vergeten. Er worden nu veel opties aangeboden door internet op dit gebied, u hoeft alleen maar de meest geschikte te kiezen.

Een herinnering instellen op uw computer
Een herinnering instellen op uw computer

Noodzakelijk

  • - computer met internettoegang;
  • - browser.

instructies:

Stap 1

Start Microsoft Outlook om een afspraakherinnering te maken. Dit programma wordt meegeleverd met Microsoft Office en is waarschijnlijk al op uw computer geïnstalleerd. Selecteer in het "Configuratiescherm" van het programma (aan de linkerkant) het tabblad "Kalender". Selecteer de datum waarop u het evenement wilt plannen en stel een herinnering in. Klik er één keer op met de muis. De tijdlijn wordt weergegeven aan de rechterkant van het scherm, selecteer de gewenste tijd voor uw evenement, dubbelklik erop.

Stap 2

Maak een nieuwe afspraak om u eraan te herinneren. Voer een onderwerp voor de vergadering in, eventueel een locatie en een label. Voer vervolgens de starttijd van het evenement in, vink het vakje naast het veld "Hele dag" aan als dit evenement de hele dag zal duren. Stel vervolgens de herinneringsinstelling voor deze vergadering in - hoe lang voor het evenement zal het programma u op de hoogte stellen (van 15 minuten tot twee weken). Selecteer een geluidsbestand op uw computer om de herinnering te laten klinken. Als deze bijeenkomst bijvoorbeeld wekelijks wordt herhaald, klik dan op de knop "Herhaling" en stel het herhalingsinterval in. Om een afspraak aan te maken en op te slaan, klikt u op de knop Opslaan en sluiten.

Stap 3

Download en installeer een herinneringsprogramma, zoals Machy, op uw computer, volg de link om een herinnering te maken met het programma https://kxsoft.ru/proj.php?id=0 en download dit programma. Klik op de knop Toevoegen om een herinnering aan te maken. Selecteer het item "Herinner iets", selecteer vervolgens een geluidsbestand van uw computer om de melding te begeleiden, vink het vakje "Toon uw herinneringsgebeurtenis" aan, voer de herinneringstekst in. Stel vervolgens de datum en tijd van het evenement en de herinnering in. Bovendien kan het programma u aan uw verjaardag herinneren. Om dit te doen, selecteert u in het veld aan de linkerkant het juiste item, voert u de naam van de persoon in, voegt u een herinneringsbericht toe en stelt u de datum in waarop u aan uw verjaardag moet worden herinnerd. Dit programma moet worden toegevoegd aan het opstarten zodat het een herinnering kan maken. Klik hiervoor op de knop "Instellingen" en selecteer "Het programma samen met Windows uitvoeren

Stap 4

Maak een herinnering in de online service als u niet altijd dezelfde computer gebruikt. Als u een herinnering op internet wilt instellen, gaat u naar de site van een dergelijke service, de portal yandex.ru ondersteunt bijvoorbeeld de functie van herinneringen. Registreer u in het systeem als u nog geen Yandex-mailbox heeft. Klik op de link "kalender" om een afspraakherinnering te maken. Klik op de knop "Evenement aanmaken" en vul de velden in. Voer de naam van het evenement, de beschrijving, plaats en tijd in. Geef ook aan voor welke tijd u hiervan op de hoogte moet worden gesteld. Ga naar de agenda-instellingen en selecteer het type melding: per mail of per sms.

Aanbevolen: