Een Herinnering Verwijderen

Inhoudsopgave:

Een Herinnering Verwijderen
Een Herinnering Verwijderen

Video: Een Herinnering Verwijderen

Video: Een Herinnering Verwijderen
Video: YOUTUBE GESCHIEDENIS WISSEN | Kijkgeschiedenis en Zoekgeschiedenis verwijderen (2020) 2024, Mei
Anonim

Een herinnering dat het besturingssysteem mogelijk vervalst is, verschijnt vaak na het downloaden van updates. Natuurlijk verschijnt het meestal bij het gebruik van vervalste kopieën. Er zijn verschillende methoden die u kunt gebruiken om deze waarschuwing te verwijderen.

Een herinnering verwijderen
Een herinnering verwijderen

Noodzakelijk

de vaardigheden van een zelfverzekerde pc-gebruiker om taken met het register uit te voeren

instructies:

Stap 1

Als u na het downloaden van updates een melding krijgt dat uw besturingssysteem mogelijk geen licentie heeft, controleer deze dan op authenticiteit op de officiële Microsoft-server (https://www.microsoft.com/genuine/default.aspx?displaylang=ru).

Stap 2

Als uw programma is geverifieerd, maar het bericht nog steeds verschijnt telkens wanneer u updates downloadt, neemt u contact op met Microsoft-ondersteuning. U kunt ook een alternatieve optie gebruiken, hiervoor opent u de Windows-map, ga naar de system 32-directory.

Stap 3

Zoek de bestanden WgaTray.exe WgaLogon.dll. De eerste van hen is verantwoordelijk voor het verschijnen van een melding over de authenticiteit van het besturingssysteem. Je zult er niet op de gebruikelijke manier vanaf kunnen komen - dit programma start automatisch, je moet het zelfs van de lijst verwijderen met de taakbeheerder. Probeer het meerdere keren te hernoemen na het uitschakelen van het proces, als dit niet helpt, gebruik dan de registerbewerking.

Stap 4

Start Windows Register-editor en verwijder de HKEY_LOCAL_MACHINE / SOFTWARE / Microsoft / Windows NT / CurrentVersion / Winlogon / Notify / WgaLogon-sleutel. Zorg ervoor dat u geen fout maakt met de directory, anders moet het besturingssysteem opnieuw worden geïnstalleerd.

Stap 5

Als uw exemplaar van het besturingssysteem niet is geverifieerd, kunt u het omwisselen voor een gelicentieerd exemplaar van Windows door contact op te nemen met Microsoft. Houd er rekening mee dat u documenten moet hebben die de aankoop van niet-gelicentieerde software bevestigen die als echt zijn uitgegeven, en u moet ook documenten hebben waarmee Microsoft deze verkoper kan vinden. Daarna ontvangt u een gelicentieerd exemplaar van het Windows-besturingssysteem met een licentiesleutel.

Aanbevolen: