Een Alarm Instellen Op Een Computer

Inhoudsopgave:

Een Alarm Instellen Op Een Computer
Een Alarm Instellen Op Een Computer

Video: Een Alarm Instellen Op Een Computer

Video: how to set alarm in windows 7,8 in hindi 2022, December
Anonim

De moderne ontwikkeling van computertechnologie omvat het gebruik ervan niet alleen voor werk- of amusementsdoeleinden. Computers kunnen ons leven veel gemakkelijker maken en het op de juiste manier organiseren. Een van de mogelijke functies van een thuiscomputer kan onder andere zijn er een wekker van te maken. Afhankelijk van de taak kan de computer 's ochtends worden ingeschakeld en u wakker maken met de geselecteerde melodie, 's avonds vanzelf uitschakelen als u bent vergeten hem uit te zetten, enz.

Een alarm instellen op een computer
Een alarm instellen op een computer

instructies:

Stap 1

Om ervoor te zorgen dat de computer de alarmfuncties overneemt, kunt u de juiste programma's installeren. En dan hangt het alleen van je verbeelding af hoe de computerwekker eruit zal zien. Misschien maakt hij je wakker met de stem van je moeder of zet hij op een bepaald moment je favoriete tv-serie aan om te ontspannen.

Stap 2

Voor de eenvoudigste computerwekker kunt u de geïnstalleerde Windows XP gebruiken, vooral als u een externe taak hebt en de computer de klok rond gebruikt.

Stap 3

Om een ​​alarm op uw computer in te stellen, gaat u naar het computermenu "Start" - "Alle programma's" - "Accessoires" - "Service" - "Geplande taken". Klik met de rechtermuisknop op een lege ruimte en maak een nieuwe taak "Nieuw" - "Nieuwe taak".

Stap 4

Hernoem de gemaakte snelkoppeling naar "Alarm". Klik met de rechtermuisknop op de snelkoppeling Nieuwe taak en selecteer Naam wijzigen.

Stap 5

Open de taak "Alarm" door te dubbelklikken op de linkermuisknop. Selecteer het veld "Uitvoeren" en wijs daarin het bestand aan waarmee de computer u 's ochtends moet wekken. Het kan gewoon een melodie zijn die is geselecteerd met behulp van de knop Bladeren uit uw muziekcollectie, of het kan een speciaal gemaakt geluidsbestand zijn in file.mp3-indeling. Je moet in ieder geval het pad naar de locatie van de gewenste muziek of soundtrack aangeven. Vink het vakje aan in het vakje Ingeschakeld.

Stap 6

Klik op het tabblad "Planning", de frequentie is "wekelijks", vink de vakjes aan van de dagen van de week waarop u voor het alarm moet opstaan, de tijd - bijvoorbeeld 7.00 (of wat u maar nodig heeft).

Klik op het tabblad "Opties" - "Maak de computer wakker om deze taak te starten".

Stap 7

Klik op "OK", voer het gebruikerswachtwoord in en bevestig het. Nu zal uw computer u 's ochtends wakker maken. De piep- of geluidsmelodie kan periodiek worden bijgewerkt. Het belangrijkste is om de computer niet los te koppelen van het netwerk, maar in de "Standby-modus" te houden

Populair per onderwerp