Een Herinnering Schrijven

Inhoudsopgave:

Een Herinnering Schrijven
Een Herinnering Schrijven

Video: Een Herinnering Schrijven

Video: Een Herinnering Schrijven
Video: Klantgericht schrijven 2024, April
Anonim

Een persoon probeert altijd bepaalde aantekeningen te maken om belangrijke dingen niet te vergeten. U hoeft geen notitieboekjes of agenda's te gebruiken - elektronische hebben papieren notitieboekjes vervangen.

Een herinnering schrijven
Een herinnering schrijven

instructies:

Stap 1

Er zijn veel soorten functies in het besturingssysteem van de computer waarmee u herinneringen kunt maken. De eenvoudigste manier is om een tekstbestand te maken. Klik met de rechtermuisknop in een leeg gebied van het bureaublad. Selecteer vervolgens het item "Een tekstbestand maken". Open het door te dubbelklikken met de rechtermuisknop. Schrijf een herinnering. Bewaar alle inhoud. Klik hiervoor op de knop "Bestand" - "Opslaan".

Stap 2

Hernoem het document met een naam zoals Lezen. Zodra je blik op dit dossier valt, herinner je je meteen de herinnering. Dit is echter een nogal primitieve herinneringsmethode. U kunt een afbeelding maken waarin u eenvoudig de tekstbijschriftfunctie gebruikt. Bewaar deze afbeelding. Open het met behulp van standaardhulpprogramma's voor het besturingssysteem. Klik er met de rechtermuisknop op en selecteer "Afbeelding instellen op bureaublad". Kijk nu naar het werkgebied van uw computer. Voor je staat een foto met een herinnering.

Stap 3

U kunt andere standaardhulpprogramma's voor het besturingssysteem op uw computer gebruiken. Er is een speciale "Taakplanner" waarmee de computer specifieke opdrachten kan geven. In dit geval kunt u niet alleen de tijd, maar ook de dagen opgeven waarop de melding moet verschijnen. Klik op het Startmenu. Selecteer vervolgens "Alle programma's". Er verschijnt een lijst met alle hulpprogramma's en games die op het systeem zijn geïnstalleerd.

Stap 4

Selecteer "Standaard". Ga dan naar het tabblad "Service". Klik op Taakplanner. Er verschijnt een klein venster waarin u op het item "Taak toevoegen" klikt. Selecteer uw tekstbestand uit de lijst, nadat u het pad ernaartoe hebt opgegeven. Voer vervolgens een specifieke naam in. Vink het vakje met de vervaldatum en tijd aan. Klik op de knop Voltooien. Op het geplande tijdstip wordt een bestand met de herinneringstekst geopend.

Aanbevolen: