Hoe ICQ Aan Te Sluiten

Inhoudsopgave:

Hoe ICQ Aan Te Sluiten
Hoe ICQ Aan Te Sluiten

Video: Hoe ICQ Aan Te Sluiten

Video: Hoe ICQ Aan Te Sluiten
Video: How to Install ICQ Messenger on Android u0026 Create An Account 2024, Mei
Anonim

Het I Seek You (ICQ)-programma wordt erkend door miljoenen mensen over de hele wereld. Was ICQ oorspronkelijk bedoeld om jongeren te ontmoeten, nu is het een handig middel voor communicatie en bestandsoverdracht.

Hoe ICQ aan te sluiten
Hoe ICQ aan te sluiten

instructies:

Stap 1

Er zijn veel programma's die het ICQ-formaat ondersteunen: Mail Agent, QIP, Miranda, ICQ en andere. U kunt zelf de meest geschikte ICQ kiezen door verschillende programma's uit te proberen en hun voor- en nadelen te evalueren. Download het programma van de officiële website van de ontwikkelaar

www.miranda-im.org/download/ Vertrouw geen dubieuze gratis diensten: u kunt te maken krijgen met online oplichting

Stap 2

Tijdens het downloaden zal de browser het programma opslaan in de map waar de laatste download is gemaakt. Open deze map. Hier is het ICQ-installatiebestand. Dubbelklik erop met de linkermuisknop. Selecteer de map waarin het programma wordt geïnstalleerd. Programma's worden standaard geïnstalleerd op station C in de map Program Files.

Stap 3

Het programma wordt stap voor stap geïnstalleerd en u wordt gevraagd de installatieparameters te wijzigen. Deze subtiliteiten zijn alleen voor gevorderde gebruikers. Als u niet goed thuis bent in computerprogramma's, gaat u akkoord met de keuze van de computer en gaat u verder met de volgende stap van de installatie door op "Volgende" te klikken.

Stap 4

Wanneer het programma volledig is geïnstalleerd, verschijnt de snelkoppeling op het bureaublad voor snelle toegang tot ICQ. Klik twee keer met de linkermuisknop op de snelkoppeling. Een venster voor het invoeren van een account wordt voor u geopend. Voer uw gebruikersnaam en wachtwoord in de daarvoor bestemde regels in. Door op het selectievakje "Onthouden bij inloggen" te klikken, configureert u het programma onmiddellijk voor automatische autorisatie wanneer u uw computer aanzet.

Stap 5

Als u niet bent geregistreerd in het ICQ-programma, klikt u op de knop "Registreren" in het hoofdvenster. Vul de gegevens in die nodig zijn voor het systeem en klik op "OK". binnen 10 minuten wordt een bevestiging van registratie naar het door u opgegeven e-mailadres gestuurd en ontvangt u een login en uw ICQ-nummer. Maak een leuk praatje!

Aanbevolen: