Java Uitvoeren Op Een Pc

Inhoudsopgave:

Java Uitvoeren Op Een Pc
Java Uitvoeren Op Een Pc

Video: Java Uitvoeren Op Een Pc

Video: Java Uitvoeren Op Een Pc
Video: How to Run Executable Java (.jar) Files in Windows 2024, April
Anonim

Sommige gebruikers installeren applicaties die zijn ontwikkeld voor mobiele telefoons en communicators op desktops en laptops. Dit wordt meestal gedaan om de applicatie te testen voordat deze naar het apparaat wordt gedownload.

Java uitvoeren op een pc
Java uitvoeren op een pc

Noodzakelijk

MidpX

instructies:

Stap 1

Om mobiele applicaties op een computer te kunnen draaien, heb je een speciaal programma nodig. Er zijn er veel in het publieke domein op internet. Download het MidpX-programma.

Stap 2

Pak het installatiebestand uit het archief uit. Voer het bestand MidpX.exe uit. Selecteer de taal van het programma, hoogstwaarschijnlijk is dit Engels. Klik op de knop Volgende. Geef de map op waarin u de toepassing wilt installeren. Klik op de knop Installeren. Nadat de installatie is voltooid, klikt u op de knop Voltooien.

Stap 3

Voer de geïnstalleerde applicatie uit. Open het menu Bestand en blader naar het gewenste Jar-bestand. In het geval dat deze methode om het bestand te openen niet werkte, gebruik dan een ander algoritme.

Stap 4

Zoek het vereiste Jar-bestand met behulp van de verkenner. Klik erop met de rechtermuisknop. Selecteer "Openen met". Specificeer het pad naar het exe-bestand van het programma. Als u de map voor het installeren van de MidpX-toepassing niet hebt gewijzigd, bevindt het bestand zich op de volgende locatie: C: / Program Files / Kwyshell / MidpX / Midp2Exe.

Stap 5

Na het openen van het gewenste bestand verschijnt er een afbeelding van een mobiele telefoon op het scherm, op het scherm waarvan het geselecteerde programma wordt getoond. Controleer de functionaliteit van de geselecteerde Jar-toepassing.

Stap 6

Als u vaak mobiel internet of USB-modems gebruikt om toegang te krijgen tot het World Wide Web, download dan het opera mini-programma voor uw mobiele telefoon.

Stap 7

Als u deze applicatie gebruikt om op internet te surfen, kunt u tot 80% van uw verkeer besparen. Uiteraard zal de snelheid van het openen van deze pagina's veel hoger zijn dan bij gebruik van een volwaardige browser.

Stap 8

Controleer nu, voordat u een applicatie of spel naar uw mobiele telefoon downloadt, de functionaliteit ervan met behulp van het MidpX-programma. Houd er rekening mee dat niet alle versies van het programma goed werken in de Windows Seven-besturingssysteemomgeving.

Aanbevolen: