Hoe De Tabbladbalk Terug Te Krijgen

Inhoudsopgave:

Hoe De Tabbladbalk Terug Te Krijgen
Hoe De Tabbladbalk Terug Te Krijgen

Video: Hoe De Tabbladbalk Terug Te Krijgen

Video: Hoe De Tabbladbalk Terug Te Krijgen
Video: How to enable or disable WebRTC Unified Plan in safari on iPhone 6 2024, Maart
Anonim

Het verdwijnen van de tabbalk in verschillende browsers kan verschillende oorzaken hebben. Desalniettemin wordt dit probleem opgelost door de standaardtools van de programma's zelf zonder tussenkomst van extra software.

Hoe de tabbladbalk terug te krijgen
Hoe de tabbladbalk terug te krijgen

instructies:

Stap 1

De tabbalk in alle browsers wordt gebruikt om geopende internetpagina's als tabbladen weer te geven en bevat knoppen waarmee de gebruiker tabbladen kan beheren.

Stap 2

Open het hoofdsysteemmenu door op de knop "Start" te klikken en ga naar het item "Alle programma's" om terug te keren naar de Opera Browser-tabbalk. Start de Opera-applicatie en open het hoofdmenu van het programma door op het pictogram met het browserlogo in het bovenste servicepaneel te klikken. Selecteer het item "Uiterlijk" en pas het selectievakje in de regel "Tabbalk" toe. Wijzig de gewenste weergave-opties voor deze tool en sla de wijzigingen op door op de knop OK te klikken.

Stap 3

Ga naar het item "Instellingen" in het hoofdmenu van Opera en selecteer het tabblad "Geavanceerd" in het dialoogvenster dat wordt geopend. Klik op de knop Instellingen tabblad en schakel het venster Openen zonder tabbladen in het volgende dialoogvenster uit. Bevestig de toepassing van de aangebrachte wijzigingen door op de knop OK te klikken.

Stap 4

Start de Mozilla Firefox-browser en open het menu "Extra" van het bovenste servicepaneel van het toepassingsvenster. Specificeer het item "Instellingen" en selecteer het tabblad "Tabs" in het geopende dialoogvenster. Schakel het selectievakje in de regel "Altijd de tabbalk weergeven" in en bevestig de uitvoering van de geselecteerde actie door op de knop OK te klikken.

Stap 5

Start Internet Explorer en open het menu "Extra" van het bovenste servicepaneel van het browservenster. Geef het item "Internetopties" op en ga naar het tabblad "Algemeen" van het dialoogvenster dat wordt geopend, klik op de knop "Opties" en pas het selectievakje toe in de regel "Instellingen voor browsen met tabbladen". Sla uw wijzigingen op door op OK te klikken en start uw internetbrowser opnieuw om ze toe te passen.

Stap 6

Let op de mogelijkheid om de tabbalk op een aparte regel weer te geven. Om dit te doen, roept u het contextmenu van het paneel op door met de rechtermuisknop op een lege ruimte te klikken en de opdracht Toon tabbladen op een aparte regel te selecteren.

Aanbevolen: