Hoe Het Geluid Op Het Voorpaneel Aan Te Zetten

Inhoudsopgave:

Hoe Het Geluid Op Het Voorpaneel Aan Te Zetten
Hoe Het Geluid Op Het Voorpaneel Aan Te Zetten

Video: Hoe Het Geluid Op Het Voorpaneel Aan Te Zetten

Video: Hoe Het Geluid Op Het Voorpaneel Aan Te Zetten
Video: Sven MS-2100 Luidsprekers, recensie, 4 jaar ervaring. Goede TV-luidsprekers 2024, April
Anonim

De hoofdtelefoon- of luidspreker- en microfoonaansluitingen aan de voorkant van uw computer zijn vaak inactief. Verzamelaars vergeten ze simpelweg aan te sluiten. Corrigeer hun fout en het wordt veel handiger om audioapparaten aan te sluiten.

Hoe het geluid op het voorpaneel aan te zetten
Hoe het geluid op het voorpaneel aan te zetten

instructies:

Stap 1

Neem de tijd om de instructies voor de geluidskaart (of moederbord, als het geluidssubsysteem is ingebouwd) te bekijken. Zoek uit of de audio-aansluitingen pinnen hebben die reageren op stekkerverbindingen. Als die er zijn, is het beter om geen wijzigingen aan te brengen - fouten in de werking van het geluidssubsysteem zijn mogelijk.

Stap 2

Schakel de computer en alle aangesloten randapparatuur uit. Plaats de systeemeenheid zo dat deze gemakkelijk te onderhouden is. Verwijder de linkerklep ervan (als deze horizontaal is - de bovenste).

Stap 3

Als het chassis is voorzien van audio-aansluitingen aan de voorkant, vindt u binnenin twee niet-aangesloten stekkers. Meestal zijn ze gekoppeld aan een soort rek om te voorkomen dat ze het moederbord en andere knooppunten aanraken. Maak ze los.

Stap 4

Kijk eens naar het achterpaneel - zijn er gaten voor de uitbreidingskaarten, waaruit de pluggen zijn verwijderd. Als er geen zijn, verwijder dan een van de pluggen, bij voorkeur zo dicht mogelijk bij de geluidskaart. Leid de kabels door het gat.

Stap 5

Koppel de luidsprekers (of koptelefoon) en microfoon los van de kaart. Sluit de stekkers op hun plaats aan volgens hun kleuren (rood voor invoer, groen voor uitvoer). Sluit audioapparaten aan op de kleurgecodeerde aansluitingen op het voorpaneel.

Stap 6

Plaats de linkerklep op de computerbasis. Schakel de stroom naar de computer en alle randapparatuur in. Controleer of de geluidskaart nog werkt. Als blijkt dat je de stekkers door elkaar hebt gehaald, verwissel dan de stekkers op de achterwand. Raak tegelijkertijd hun metalen contacten en de computerbehuizing niet aan, vooral niet als de luidsprekers worden gevoed door een netwerk. Het is beter om ze hiervoor tijdelijk spanningsloos te maken. Als u in de toekomst audioapparaten snel loskoppelt en aansluit op het voorpaneel terwijl de computer aan staat, moet u ook de luidsprekers (evenals microfoons met ingebouwde of externe versterkers) die via het lichtnet worden gevoed, vooraf loskoppelen.

Aanbevolen: