Hoe Podbot Te Installeren

Inhoudsopgave:

Hoe Podbot Te Installeren
Hoe Podbot Te Installeren

Video: Hoe Podbot Te Installeren

Video: Hoe Podbot Te Installeren
Video: How to download POD bots in Counter Strike 1.6 Warzone. 2024, Mei
Anonim

Podbot is een aangepaste bot die is geïmplementeerd door programmeur Markus Klinge. Het is ontwikkeld voor die gebruikers die niet de mogelijkheid hebben om online te gaan om met een echte vijand te spelen.

Hoe Podbot te installeren
Hoe Podbot te installeren

Het is nodig

  • - een computer;
  • - Counter Strike-game geïnstalleerd.

instructies:

Stap 1

Download het botinstallatiebestand van internet. Dit kan op de website www.mgame.su. Wacht tot het downloaden is voltooid en pak het archief vervolgens uit in de map met het geïnstalleerde spel. Kopieer het bestand met de naam liblist.gam naar de cstrike-map en kopieer vervolgens de PODbot-map naar de strike-map. Latere versies selecteren automatisch de installatiemap.

Stap 2

Gebruik de MetaMod-functie om PODBot te installeren vanaf een beheerdersaccount. Deze plug-in is gemaakt om verschillende aanvullende applicaties te kunnen draaien, hulpprogramma's die zijn ontworpen om op uw servers te werken, zoals games als Half-Life of Counter-Strike. Admin zelf is bijvoorbeeld zo'n applicatie, evenals PODBot.

Stap 3

Om de applicatie onder Admin. Mod te gebruiken, moet u ervoor zorgen dat deze is gemaakt als een MetaMod-plug-in. Als je een bot wilt gebruiken die oorspronkelijk niet als plug-in voor MetaMod is gemaakt, installeer deze dan eerst. De installatie zal de inhoud van het liblist.gam-bestand in de cstrike-map veranderen. Zorg er daarom voor dat u PODBot installeert voordat u MetaMod / Admin. Mod installeert. Tijdens de installatie zal deze applicatie het liblist.gam-bestand wijzigen en de gamedll-regel erin vervangen, nu zal het verwijzen naar de MetaMod DLL.

Stap 4

Installeer de PODBot-plug-in op een andere manier: op een server waarop Admin. Mod al is geïnstalleerd. Tijdens de installatie verandert PODBot de inhoud van het bestand liblist.gam. Daarom ligt het probleem precies in dit bestand. Doe het volgende om het op te lossen: kopieer het liblist.gam-bestand van de hlservercstrike-map naar een andere map voordat u PODBot installeert. Voer vervolgens het PODBot-installatiebestand uit en vervang vervolgens het bestand liblist.gam in de map met plug-ins.

Stap 5

Om de bots aan het werk te krijgen, gebruikt u in de map d: hlservercstrike Kladblok om een nieuw bestand met de naam Metagame.ini te maken. Plaats in dit bestand één regel die de locatie en naam van het bot-DLL-bestand aangeeft.

Aanbevolen: