Hoe De Beveiliging In Vista Uit Te Schakelen

Inhoudsopgave:

Hoe De Beveiliging In Vista Uit Te Schakelen
Hoe De Beveiliging In Vista Uit Te Schakelen
Anonim

Moderne Windows-besturingssystemen bevatten ingebouwde hulpprogramma's die de beveiliging van deze systemen en de computer als geheel verhogen. Helaas kunnen deze functies gebruikers enorm hinderen bij het opzetten van een netwerkverbinding en het starten van sommige programma's.

Hoe de beveiliging in Vista uit te schakelen
Hoe de beveiliging in Vista uit te schakelen

instructies:

Stap 1

Om de firewall in Windows Vista uit te schakelen, opent u het Configuratiescherm op uw computer. Ga hiervoor naar het menu "Start" en selecteer het juiste item. Open het submenu "Beheer" en ga naar het item "Diensten".

Stap 2

Zoek de Security Center-service en klik er met de rechtermuisknop op. Selecteer Eigenschappen. Zoek het veld Opstarttype en stel dit in op Uitgeschakeld. Klik op de knop Ok om de opgegeven instellingen op te slaan en het dialoogvenster te sluiten.

Stap 3

Schakel de Windows Firewall-service op dezelfde manier uit. Dit zal de installatie van sommige applicaties en het opzetten van een lokaal netwerk of internettoegang aanzienlijk vereenvoudigen.

Stap 4

Schakel nu Gebruikersaccountbeheer uit. Selecteer hiervoor het menu "Systeem" in het configuratiescherm en open het submenu "Gebruikersaccounts". Ga naar "Instellingen Gebruikersaccountbeheer wijzigen". Verplaats de schuifregelaar naar het item "Nooit melden" en klik op de knop OK.

Stap 5

Schakel nu onnodige systeemmeldingen uit. Open het Configuratiescherm en ga naar het menu Beveiligingscentrum. Selecteer "Wijzig meldingsmethode". Selecteer de optie Alle waarschuwingen uitschakelen in het vervolgkeuzemenu. Klik op de OK-knop.

Stap 6

Als deze methode om de een of andere reden niet werkt, gebruik dan de opdrachtconsole. Open het menu Start en ga naar Uitvoeren. Typ in het nieuwe venster de opdracht cmd en druk op Enter.

Stap 7

Zodra de Shell start, typt u REG DELETE "HKCR / CLSID {FD6905CE-952F-41F1-9A6F-135D9C6622CC}" en drukt u op Enter. Bevestig de verwijdering van deze registertak door op de toets Y te drukken. Sluit de console en start de computer opnieuw op.

Aanbevolen: