Hoe De Audiotrack Te Wijzigen

Inhoudsopgave:

Hoe De Audiotrack Te Wijzigen
Hoe De Audiotrack Te Wijzigen

Video: Hoe De Audiotrack Te Wijzigen

Video: Hoe De Audiotrack Te Wijzigen
Video: How To Add Audio Track To Video Using VLC Media Player 2024, Mei
Anonim

In de verre jaren negentig kwamen de meeste buitenlandse films op videobanden naar ons toe. De videoband bood geen extra functies, behalve geïntegreerde vertaling en ingesloten ondertitels. Tegenwoordig kunnen we films op een computer bekijken, ondertitels in verschillende talen toevoegen en audiotracks wijzigen door het originele geluid of verschillende vertalingen te kiezen.

microfoons, titels
microfoons, titels

instructies:

Stap 1

Voordat u de film op uw computer uitvoert, moet u ervoor zorgen dat u geen problemen ondervindt met het afspelen van audio en video. Het feit is dat bij het maken van films in populaire formaten speciale codecs worden gebruikt. Als de film is opgenomen in een bepaalde indeling met een nieuwere versie van de codecs dan die op uw computer zijn geïnstalleerd, hoort u mogelijk geen geluid of video tijdens het afspelen. De huidige set codecs is altijd te downloaden vanaf een van de adressen op internet: www.codecguide.com, www.k-lite-codec.com of anderen

Stap 2

Om de audiotrack te wijzigen tijdens het afspelen van een film, moet u ervoor zorgen dat er meerdere tracks in het videobestand staan. Audiotracks kunnen ofwel "ingesloten" zijn of zich in dezelfde map als het videobestand bevinden. Audiotracks moeten dezelfde naam hebben als het videobestand, behalve de extensie na de punt.

Stap 3

Start dus Windows Media Player en vouw het venster uit naar volledig scherm zodat de menubalk bovenaan verschijnt. Ga naar het tabblad Nu afspelen en sleep de map met de film- en audiotracks naar het spelervenster. Ga nu naar het menu "Afspelen" en vervolgens naar "Audio- en taalopnames". U ziet een lijst met alle audiotracks. Kies degene die je nodig hebt.

Aanbevolen: