Het Geluid Op Uw Computer Aanpassen

Inhoudsopgave:

Het Geluid Op Uw Computer Aanpassen
Het Geluid Op Uw Computer Aanpassen

Video: Het Geluid Op Uw Computer Aanpassen

Video: Het Geluid Op Uw Computer Aanpassen
Video: Windows 10: geluidsinstellingen 2024, Mei
Anonim

Een van de meest voorkomende problemen die optreden bij het opnieuw installeren van het besturingssysteem is het ontbreken van geluid of een onjuiste werking van de geluidskaart. Er zijn verschillende technieken om het op te lossen.

Het geluid op uw computer aanpassen
Het geluid op uw computer aanpassen

Noodzakelijk

Sam Drivers

instructies:

Stap 1

Installeer eerst de vereiste stuurprogramma's of werk de bestaande bij. Open het menu Apparaatbeheer in het menu Eigenschappen van het computermenu. Zoek uw geluidskaart waarop het audio-uitvoerapparaat is aangesloten.

Stap 2

Klik met de rechtermuisknop op de naam en selecteer "Stuurprogramma's bijwerken". Geef de optie "Automatisch piepen en stuurprogramma's installeren" op. Het systeem selecteert de juiste stuurprogramma's voor dit apparaat.

Stap 3

Soms helpt deze methode niet. Als u met een dergelijke situatie wordt geconfronteerd, opent u een internetbrowser en gaat u naar de officiële website van de fabrikant van deze geluidskaart. Zoek de sectie "Driver" van deze bron (soms "Software" genoemd). Selecteer het software- of stuurprogrammapakket dat past bij uw geluidskaart en download deze. Als u geen stuurprogramma's voor dit model van uw audioapparaat hebt gevonden, download dan programma's voor vergelijkbare apparaten.

Stap 4

Installeer de gedownloade software. Controleer of de geluidskaart werkt. Als u de stuurprogramma's niet zelf kunt vinden, installeer dan het programma, een database met stuurprogramma's voor populaire apparaten. We raden aan om het hulpprogramma Sam Drivers te gebruiken.

Stap 5

Open het bestand RunThis.exe in de map SamDrivers. Selecteer het menu Driver Installer Assistant. Wacht terwijl het programma alle geïnstalleerde hardware detecteert en er nieuwe stuurprogramma's voor selecteert.

Stap 6

Vink het vakje aan naast het stuurprogrammapakket dat u wilt bijwerken, bijvoorbeeld Sound Others. Klik op de knop Taak uitvoeren voor geselecteerde pakketten. Selecteer de optie "Automatisch installeren". Wacht tot de geïnstalleerde software is bijgewerkt.

Stap 7

Open het Configuratiescherm en ga naar het menu Geluid. Pas de instellingen in dit menu aan volgens de kenmerken en mogelijkheden van de aangesloten audio-uitvoerapparaten.

Aanbevolen: