Een Netwerkspel Verbinden

Inhoudsopgave:

Een Netwerkspel Verbinden
Een Netwerkspel Verbinden
Anonim

Online games worden momenteel gespeeld door miljoenen gamers over de hele wereld. Iedereen vindt er iets van zichzelf in. Het spectrum van online games is enorm divers, bijna alle varianten van de bestaande genres van de game-industrie zijn vertegenwoordigd. Netwerkspellen zijn onderverdeeld in 2 hoofdtypen - browser- en client-onlinespellen.

Een netwerkspel verbinden
Een netwerkspel verbinden

instructies:

Stap 1

Om verbinding te maken met een netwerkspel heb je een internetverbinding nodig, terwijl de verbindingssnelheid een belangrijke, maar niet doorslaggevende rol speelt. De meeste games zijn in dit opzicht vrij pretentieloos.

Stap 2

Browsergames bevatten games waarvoor geen speciale programma's nodig zijn, een browser is voldoende om op internet te surfen. Om verbinding te maken met zo'n spel, hoef je alleen maar naar de pagina met het spel te gaan. Afhankelijk van het genre kan je gevraagd worden om je in te schrijven. Meestal zijn dergelijke games gratis, dat wil zeggen dat je geen abonnementskosten hoeft te betalen of een gameclient hoeft te kopen, maar het is goed mogelijk dat er betaalde services in deze game zijn, in de regel is dit de mogelijkheid om dingen te kopen die een voordeel geven in dit spel.

Stap 3

De tweede categorie games omvat online games aan de clientzijde. Om er verbinding mee te maken, heb je een speciaal programma nodig - een gameclient, die speciaal voor dit product of voor een groep games is gemaakt. De client kan worden gedownload van de officiële site van het spel of op schijf worden gekocht. Meestal is dit programma een installatieprogramma dat het spel op uw harde schijf installeert, u hoeft alleen het installatieprogramma te volgen.

Stap 4

Start dan het spel. De gamewereld staat niet stil, dus de ontwikkelaars voegen constant gamecontent toe om nieuwe spelers aan te trekken in de vorm van extra patches. Daarom moet je hoogstwaarschijnlijk na de eerste lancering van de game updates downloaden en installeren. In moderne netwerkspellen gebeurt dit automatisch en is er geen gebruikersparticipatie vereist, je hoeft alleen maar te wachten, de wachttijd kan variëren afhankelijk van de internetsnelheid en de grootte van de gedownloade update.

Stap 5

Na het downloaden kun je het spel betreden, hiervoor moet je je registreren op de spelwebsite. Online clientproducten kunnen ofwel gratis zijn, met de mogelijkheid om game-artikelen voor geld te kopen, of met een vast maandelijks bedrag voor een bepaalde periode van gebruik van dit product.

Aanbevolen: