Hoe Van Audiostream Te Wisselen

Inhoudsopgave:

Hoe Van Audiostream Te Wisselen
Hoe Van Audiostream Te Wisselen

Video: Hoe Van Audiostream Te Wisselen

Video: Hoe Van Audiostream Te Wisselen
Video: AudioStream Hands-on: Pairing With an iOS Device | MED-EL 2024, Mei
Anonim

Bij het kijken van buitenlandse films kun je een audiotrack kiezen, je wilt bijvoorbeeld een film met vertaling of in de originele taal kijken. Deze optie is beschikbaar als de tracks oorspronkelijk aan het videobestand zijn toegevoegd. Verschillende videospelers schakelen tussen audiostreams met verschillende opdrachten.

Hoe van audiostream te wisselen
Hoe van audiostream te wisselen

Noodzakelijk

een programma voor het afspelen van video

instructies:

Stap 1

Start Media Player Classic, open het videobestand. Om dit te doen, sleept u het met de linkermuisknop naar het programmavenster of selecteert u het menu "Bestand" - "Openen" en selecteert u de gewenste film. Klik op de knop Afspelen, open vervolgens het contextmenu in het programmavenster en selecteer de audiotrack in het item Audio. U kunt de audiostream wisselen zonder het afspelen ergens in de film te stoppen.

Stap 2

Schakel de audiotrack in Light Alloy, start hiervoor de film af, klik met de rechtermuisknop in het programmavenster, selecteer in het contextmenu de optie "Geluiden" - Audiotrack wisselen. Selecteer in het geopende venster de gewenste audiostream. Om een soortgelijke actie uit te voeren in het VLC Media Player-programma, opent u het gewenste videobestand en start u het afspelen. Ga vervolgens naar het menu "Audio", selecteer de opdracht "Audio Track". Selecteer in het dialoogvenster dat wordt geopend de gewenste track en klik op "OK".

Stap 3

Voer het KMPlayer-programma uit. Dit programma verschilt van andere videospelers in de set ingebouwde codecs, volledige beveiliging, evenals handige functionaliteit en controle. Om de audiotrack te wijzigen, start u de video-opname, drukt u op de toetsencombinatie Ctrl + X, de audiostream verandert. U kunt ook met de rechtermuisknop in het programmavenster klikken en de gewenste track selecteren in het menu dat wordt geopend.

Stap 4

Start Winamp, sleep een videobestand naar het venster of voer de opdracht "Bestand" - "Openen" uit. Klik vervolgens met de rechtermuisknop op het programma en selecteer de optie "Video". Klik met de rechtermuisknop in het video-opnamevenster, selecteer de optie Audiotrack en selecteer de gewenste audiotrack.

Stap 5

Als u Bsplayer gebruikt, opent u het gewenste videobestand, klikt u met de rechtermuisknop in het programmavenster, selecteert u "Audio" - "Audio Streams" en selecteert u de gewenste track om af te spelen.

Aanbevolen: