Hoe Het Register Op De PDA In Te Voeren

Inhoudsopgave:

Hoe Het Register Op De PDA In Te Voeren
Hoe Het Register Op De PDA In Te Voeren

Video: Hoe Het Register Op De PDA In Te Voeren

Video: Hoe Het Register Op De PDA In Te Voeren
Video: Wanneer word ik betaald met AdSense? 2024, April
Anonim

Het register is een speciale servicetoepassing van het besturingssysteem die dient om een of andere informatie over de componenten van een computer of mobiel apparaat op te slaan.

Hoe het register op de PDA in te voeren
Hoe het register op de PDA in te voeren

Noodzakelijk

een programma zoals Resco FE of SKTools

instructies:

Stap 1

Download het Resco FE- of SKTools-softwarehulpprogramma met uw browser, ze zien er ongeveer hetzelfde uit en hebben dezelfde set functies. Bij het installeren verschijnt bijvoorbeeld de eerste in het telefoonmenu 2 extra applicaties Resco File Explorer en Resco Registry. Begin met de tweede.

Stap 2

Om onnodig verschijnen van het toetsenbord te voorkomen wanneer de cursor het tekstbewerkingsveld in het register binnenkomt, schrijft u het volgende: [HKEY_CURRENT_USERControlPanelSip] "TurnOffAutoDeploy" = dword: 1Zoals u kunt zien, is het Windows Mobile-register een boomstructuur met veel mappen, wat gebeurt wanneer u op de gewenste parameter drukt.

Stap 3

Open de map HKEY_LOCAL_MACHINE en vervolgens COMm en Black Lights. Zoek de parameter "TurnOffAutoDeploy" die u moet bewerken en open deze. Wijzig de DWORD-waarde in 1, stem in het dialoogvenster dat verschijnt dat u wijzigingen wilt aanbrengen die van invloed zijn op de werking van het hele systeem. Start Windows Mobile opnieuw. Doe dit altijd nadat u klaar bent met werken met het register.

Stap 4

Om de volgende keer in het Windows Mobile-register te komen, gebruikt u dezelfde methode, maar onthoud dat u al de nodige instellingen hebt gemaakt, dus sommige items, bijvoorbeeld bevestiging van wijzigingen, verschijnen mogelijk niet meer op het scherm van uw mobiele apparaat.

Stap 5

Wees uiterst voorzichtig bij het aanbrengen van wijzigingen in het register, aangezien veel ervan onomkeerbaar zijn en de werking van het gehele bestandssysteem nadelig kunnen beïnvloeden. Onderzoek de registermappen en ontdek hun exacte doel, zodat er in de toekomst geen problemen zullen zijn met het aanbrengen van correcties in het werk van Windows. Dezelfde regels zijn van toepassing op het register van gewone computers, maar gewone Windows voor pc bevat veel meer mappen.

Aanbevolen: