Hoe Maak Je Een Sim

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Sim
Hoe Maak Je Een Sim

Video: Hoe Maak Je Een Sim

Video: Hoe Maak Je Een Sim
Video: How to Build Sim Racing Cockpit Works with Any Game/Console 2024, Mei
Anonim

De Sims is een populaire serie games over het dagelijks leven van mensen met veel mogelijkheden. De eerste fase is het maken van je personage, de zogenaamde sim.

Hoe maak je een sim
Hoe maak je een sim

instructies:

Stap 1

Laten we beginnen met de basis. We kiezen geslacht, leeftijd, karakternaam, maar ook huidskleur en lichaamsbouw. We passen de lengte en kleur van haar, kapsel, gezichtsvorm aan.

Laten we nu naar de fijnere details gaan. De mogelijkheden van de editor zijn zo flexibel en gevarieerd dat je echt enkele uren achter de computer kunt zitten, alleen bezig met het verfijnen van de kleinste details van gelaatstrekken, proberend om het beeld van een sim te laten passen.

Je kunt de camera zoomen en pannen om je Sim in profiel of volledig gezicht te positioneren om de parameters van de neus, mond, kin, ogen, wenkbrauwen, lippen, wangen, voorhoofd aan te passen. De schalen en knoppen zijn zo ontworpen dat ze de positie van een of ander deel van het gezicht zo soepel mogelijk veranderen wanneer u op het bijbehorende symbool klikt.

Er is ook een optie om specifieke functies aan je Sim toe te voegen: moedervlekken, sproeten en meer.

Stap 2

Nadat je hard aan het uiterlijk hebt gewerkt, kun je accessoires toevoegen: bril, ringen, make-up.

Ga dan in de kledingstijl, hiervoor is het spel verdeeld in verschillende hoofdsecties: casual, formeel, sportkleding, badkleding en nachtkleding.

Het werk aan de buitenkant is klaar.

Stap 3

Nu het karakter. Net als echte mensen probeerden de ontwikkelaars veel opties voor de sims te creëren om het uiteindelijke karakter van het personage zoveel mogelijk te diversifiëren. Hier en introversie / extraversie, en temperamenten, en hobby's, en houdingen ten opzichte van dieren of andere mensen, en dromen, en angsten, en nog veel, veel meer.

Het is ook mogelijk om een levensdoel voor je Sim voor te schrijven en prioriteiten te stellen in het leven.

Als resultaat zullen al deze punten samen een uniek personage creëren dat je personage zal helpen of belemmeren in de communicatie met andere Sims of in het professionele werkveld.

Aanbevolen: