Hoe Bots Kennis Te Laten Maken Met Counter Strike

Inhoudsopgave:

Hoe Bots Kennis Te Laten Maken Met Counter Strike
Hoe Bots Kennis Te Laten Maken Met Counter Strike

Video: Hoe Bots Kennis Te Laten Maken Met Counter Strike

Video: Hoe Bots Kennis Te Laten Maken Met Counter Strike
Video: Counter-Strike: Global Offensive (2020) - Gameplay (PC HD) [1080p60FPS] 2024, April
Anonim

Dankzij de kenmerken van het Counter-Strike-spel kun je zelfs zonder internetverbinding van de gameplay genieten. Om dit te doen, moet je een specifiek programma installeren en configureren dat virtuele tegenstanders creëert.

Hoe bots kennis te laten maken met Counter Strike
Hoe bots kennis te laten maken met Counter Strike

Het is nodig

Echte bot

instructies:

Stap 1

Begin met het kiezen van bots voor de versie van Counter-Strike die u gebruikt. Houd er rekening mee dat sommige van deze programma's alleen werken met Steam- of niet-Steam-versies van het spel. Dit komt door het kleine verschil in werkbestanden.

Stap 2

Als je alleen geïnteresseerd bent in bots met goed ontwikkelde kunstmatige intelligentie, gebruik dan de Real Bot- of ZBot-programma's. Ze zijn geschikt voor integratie in beide versies van Counter-Strike.

Stap 3

Download het archief met de installatiebestanden voor een van deze hulpprogramma's. Pak de inhoud van het archief uit. Voer het installatieprogramma uit en geef de map op waarin de gamebestanden zich bevinden. Als je bots installeert bovenop een niet-Steam-versie van de game, geef dan de cstrike-map op.

Stap 4

Om bots te implementeren bij het gebruik van Steam, opent u de map met het geïnstalleerde programma, gaat u naar de steamapp-map en selecteert u de gewenste gebruiker. Ga nu naar de map met het Counter-Strike-spel en specificeer de gebruikte taalinterface: cstrike of cstrike_russian.

Stap 5

Voer Counter-strike uit na het installeren van de bots. Maak je eigen gameserver. Open hiervoor het menu Nieuw spel. Pas de spelopties aan. Om dit te doen, selecteert u een kaart, geeft u het maximale aantal spelers op en wijzigt u aanvullende opties.

Stap 6

Nadat je de kaart hebt geladen, open je het gamemenu door op H te drukken. Beweeg je cursor over het Bot-menu en selecteer Toevoegen. Selecteer de kant waarvoor een nieuwe virtuele speler wordt toegevoegd. Om een groot aantal tegenstanders aan te maken, voert u de commando's mp_autoteambalance 10 en mp_limitteams 10 in.

Stap 7

Als je de console liever tijdens het spelen gebruikt, open dan dit menu en voer het commando bot_add_t of bot_add_t in. Opgemerkt moet worden dat de mogelijkheid om bots toe te voegen ook aanwezig is in een multiplayer-game.

Aanbevolen: