Een Game-cd Installeren

Inhoudsopgave:

Een Game-cd Installeren
Een Game-cd Installeren

Video: Een Game-cd Installeren

Video: Een Game-cd Installeren
Video: how to install pc games from cd sinhala /SL NOVUS 2024, Mei
Anonim

Het lijkt erop dat zo'n eenvoudige procedure als het installeren van een spel op een computer geen problemen kan opleveren. Er zijn echter bepaalde nuances in deze actie. Het systeem kan de game eenvoudigweg niet installeren vanwege de overschatte vereisten.

Het spel op een pc installeren
Het spel op een pc installeren

Noodzakelijk

Pc met systeemvereisten voor de game, gamedisc

instructies:

Stap 1

Wanneer u een specifiek spel voor een computer koopt, moet u er eerst voor zorgen dat de systeemvereisten voldoen aan de specificaties van uw pc. Het aantal kernen, de hoeveelheid RAM en videokaart, evenals de generatie - al deze indicatoren moeten iets hoger zijn dan de vereisten die worden aanbevolen voor een comfortabel spel. Je kunt de systeemvereisten van het spel zelf zien op de achterkant, of op de spread van de schijf. Nadat je hebt besloten de game te kopen en deze hebt gekocht, moet je de game op je pc installeren.

Stap 2

Alle moderne games worden op een pc geïnstalleerd met behulp van een cd / dvd-station. Als uw station een alleen-lezen cd-station is, kunt u geen dvd-spel installeren. Op basis hiervan moet u, zelfs bij het kopen van een spel, letten op het type lezer dat op uw computer is geïnstalleerd. Voor installatie moet de schijf met het opgenomen spel in de drive worden geplaatst. Na 5-10 seconden wordt er een installatievenster voor je geopend, waarmee je het spel kunt installeren op de partitie van de schijf die je nodig hebt.

Stap 3

Als er geen installatievenster is, moet u deze stappen volgen. Open de werkmap "Mijn Computer" en klik met de rechtermuisknop op de snelkoppeling van het spel (station). Selecteer daarna het menu "Map openen" of "Openen". Je zult veel snelkoppelingen en mappen zien, waarvan je er maar één nodig hebt - meestal "Setup.exe" genoemd. Als zo'n map niet bestaat, zoek dan naar de snelkoppeling naar het.exe-configuratiebestand - dit is het installatieprogramma van de game. Bovendien kan het spel worden gestart door het commando "Autorun.exe" uit te voeren - dit bestand bevindt zich in de spelmap.

Aanbevolen: