Hoe De Game-afbeelding Te Installeren

Inhoudsopgave:

Hoe De Game-afbeelding Te Installeren
Hoe De Game-afbeelding Te Installeren

Video: Hoe De Game-afbeelding Te Installeren

Video: Hoe De Game-afbeelding Te Installeren
Video: HOE Installeer je WINDOWS 10? 👨‍🔬 - Schone Installatie, Drivers, Instellingen voor Games 2024, Mei
Anonim

Tegenwoordig is een spelformaat als ".iso" wijdverbreid op internet. Voor ervaren spelers levert het installeren van dergelijke spellen geen problemen op, maar voor beginners verandert zo'n actie in een echte puzzel.

Hoe de game-afbeelding te installeren
Hoe de game-afbeelding te installeren

Noodzakelijk

Spelafbeelding, programma "Daemon Tools"

instructies:

Stap 1

Installatie van het programma "Daemon Tools". Om dit programma te installeren, hoeft u alleen maar het installatiebestand uit te voeren. Tijdens de installatie moet u de bestemming opgeven en ook de voorwaarden van de gebruikersovereenkomst accepteren. Let bij het installeren van het programma op het item "Aanvullende parameters", dat meestal verborgen is onder het pijlteken. Door op deze pijl te klikken, markeert u de parameters die u parallel met het programma op de computer wilt installeren. Nadat de installatie is voltooid, kun je doorgaan met het mounten van de game-image.

Stap 2

Start het Daemon Tools-programma via het bijbehorende pictogram. Klik vervolgens met de rechtermuisknop op de programmasnelkoppeling, die zich bij de klok aan de rechterkant van de taakbalk bevindt. Selecteer in het menu dat wordt geopend het item "Beeld monteren". Vervolgens moet u de virtuele schijf selecteren waarop u de afbeelding wilt koppelen en op de knop "Afbeelding uploaden" klikken. Zoek daarna via het opstartvenster het spel ".iso" -bestand door het te selecteren en klik op OK. Nu moet je even wachten. De installatie van het spel wordt gestart in de automatische modus, je hoeft alleen het installatiepad op te geven en te wachten tot het klaar is. Als er niets gebeurt, open dan de map "Deze computer" en dubbelklik op de snelkoppeling naar het spel die erin verschijnt.

Aanbevolen: