Hoe De Game Te Installeren Na Het Downloaden

Inhoudsopgave:

Hoe De Game Te Installeren Na Het Downloaden
Hoe De Game Te Installeren Na Het Downloaden

Video: Hoe De Game Te Installeren Na Het Downloaden

Отличия серверных жестких дисков от десктопных
Video: How to Download and Install Apps on Mac | imac, Macbook air Computers, Download Apps on Mac 2023, Januari-
Anonim

Beginnende gebruikers van personal computers worden geconfronteerd met het probleem van de juiste en correcte installatie van spelapplicaties. In feite is de installatietechnologie van alle programma's na vele jaren niet veranderd, dus voor een eenvoudige installatie volstaat het om alle stappen onder de gegeven instructies te doorlopen.

Hoe de game te installeren na het downloaden
Hoe de game te installeren na het downloaden

Het is nodig

  • - Internetverbinding;
  • - vrije ruimte op uw harde schijf.

instructies:

Stap 1

Als bron van kleine spellen kunt u de site Alawar.ru kiezen. Hier kun je een spel kiezen dat je leuk vindt, en de keuze op deze site is enorm, elke maand verschijnen er nieuwe spellen. Om het spel te downloaden, gaat u naar de officiële website en selecteert u aan de linkerkant van het venster de categorie waarin u geïnteresseerd bent, bijvoorbeeld "Puzzels".

Stap 2

Een lijst met spellen wordt weergegeven aan de rechterkant van het venster, klik op de naam van een spel om een ​​gedetailleerde beschrijving van het product te lezen. Als voorbeeld wordt het spel Magic Bubbles gebruikt. Beweeg uw cursor over de knop "Game downloaden", in een pop-upvenster ziet u informatie over hoe u de game op de juiste manier naar uw computer kunt downloaden.

Stap 3

Klik op de knop en selecteer de map om het installatiebestand op te slaan. U kunt geüploade bestanden naar elke locatie kopiëren, bijvoorbeeld naar uw bureaublad. Klik op de knop Opslaan.

Stap 4

Na het downloaden van het spel, installeer het door te dubbelklikken op het uitvoerbare bestand van de applicatie. In het venster "Install Magic Bubbles" dat wordt geopend, klikt u op de knop "Volgende". In het volgende venster biedt het installatieprogramma aan om de licentieovereenkomst te lezen. Lees het en, als u akkoord gaat, klikt u op de knop "Akkoord".

Stap 5

Ga in het venster "Selecteer het type installatie" als volgt te werk: selecteer het item "Parameterinstellingen" en deselecteer alle beschikbare items, aangezien deze add-on voegt onnodige functies toe aan uw browser (het installeren van Yandex.Bar, enz.). Klik volgende".

Stap 6

In het volgende venster moet je de map specificeren waar de spelbestanden gekopieerd zullen worden. Om de systeemschijf niet te verstoppen met onnodige applicaties en het leven niet moeilijk te maken door ze opnieuw te installeren na een systeemcrash, wordt aanbevolen om games op een lokale schijf (een andere partitie) te installeren. Om dit te doen, klikt u op de knop "Bladeren" en maakt u in het lokale gedeelte een map met de naam "Geïnstalleerde games" of Games_ust.

Stap 7

Selecteer de aangemaakte map en klik op de knop "OK" om het venster te sluiten. Klik vervolgens op de knop "Installeren". Klik op de knop "Details" om de details van het installatieproces te bekijken.

Stap 8

Zodra de installatie is voltooid, klikt u op de knop Voltooien om het spel te starten. Schakel in het spelvenster het vinkje uit naast de regel "Install Yandex.Bar na het verlaten van het spel". Houd er rekening mee dat een niet-geregistreerd exemplaar van het spel een speellimiet van 30 minuten heeft, daarna moet het in hetzelfde venster worden geactiveerd door op de knop "Limiet verwijderen" te klikken.

Populair per onderwerp