Hoe Doctor Web Te Verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe Doctor Web Te Verwijderen
Hoe Doctor Web Te Verwijderen

Video: Hoe Doctor Web Te Verwijderen

Video: Hoe Doctor Web Te Verwijderen
Video: Dr.Web скачать бесплатно 2024, April
Anonim

Een van de meest populaire computerapplicaties is antivirus, die bescherming biedt tegen malware. Het is echter mogelijk dat u van tijd tot tijd uw antivirusprogramma moet verwijderen. Als u bijvoorbeeld de antivirus onjuist hebt geïnstalleerd en deze opnieuw moet installeren, als u besluit een andere antivirus te installeren, tot slot, als u een bewuste beslissing hebt genomen om de antivirusbescherming volledig te verlaten.

Hoe Doctor Web te verwijderen
Hoe Doctor Web te verwijderen

instructies:

Stap 1

Meestal wordt antivirus verwijderd wanneer het nodig is om een ander antivirusprogramma te installeren, omdat sommige antivirussen met elkaar in conflict kunnen komen of elkaar voor malware kunnen aanzien. Het tweede veelvoorkomende geval is de onjuiste werking van het antivirusprogramma vanwege de onjuiste installatie op de computer.

Stap 2

Voor het verwijderen van dr. Web, klik op het menu Start en selecteer Antivirus. Wanneer u uw computermuis over het programmapictogram beweegt, verschijnt een menu, selecteer "verwijderen" of "verwijderen".

Stap 3

Als u Doctor Web verwijdert en op Verwijderen klikt.

Stap 4

De derde manier: klik op Start, dan op "uitvoeren", maak in een lege tijd een invoer: "C: / ProgramFiles / DrWeb / spiderml.exe" -remove ", waarna het programma wordt verwijderd.

Controleer na het verwijderen van het programma of er geen antivirusbestanden meer op de C-schijf van uw computer staan.

Stap 5

Open hiervoor de map Program Files op de C-schijf en zoek de DrWeb-map. De afwezigheid van deze map of de aanwezigheid van een lege dergelijke map geeft aan dat het programma inderdaad is verwijderd.

Aanbevolen: