Een Banner Verwijderen Met Doctor Web

Inhoudsopgave:

Een Banner Verwijderen Met Doctor Web
Een Banner Verwijderen Met Doctor Web

Video: Een Banner Verwijderen Met Doctor Web

Video: Een Banner Verwijderen Met Doctor Web
Video: Vlad and Niki 24 Hours Overnight Tent Challenge 2024, April
Anonim

Porno-informanten zijn een van de meest voorkomende soorten computermalware. De banner blokkeert het systeem en biedt aan om geld of sms naar een specifiek nummer te sturen. Om uw computer te ontgrendelen, kunt u een speciaal ontwikkeld antivirusprogramma van DrWeb gebruiken.

Een banner verwijderen met Doctor Web
Een banner verwijderen met Doctor Web

instructies:

Stap 1

Om de banner te ontgrendelen, moet u de DrWeb LiveCD downloaden en op een CD branden. Ga vanaf een niet-geïnfecteerde computer naar de website van de ontwikkelaar van de antivirussoftware van DrWeb en klik op de link "Downloaden" in het bovenste paneel. Selecteer in het gedeelte "Hulpprogramma's" aan de linkerkant van de pagina Dr. Web LveCD. Klik op "Download Dr. Web LiveCD gratis", accepteer de voorwaarden van de licentieovereenkomst.

Stap 2

Download de UltraISO-app van de officiële website van de ontwikkelaar. Met dit programma kunt u schijfkopieën branden en opstartbare schijven maken. Installeer het programma volgens de instructies van het installatieprogramma. Dubbelklik op het gedownloade Doctor Web-bestand.

Stap 3

Plaats een lege cd in uw computerstation, ga naar het UltraISO-venster. Ga in het geopende scherm naar het tabblad "Extra" - "CD-image branden". Druk op de knop "Opslaan" en wacht tot het einde van de procedure.

Stap 4

Plaats de gebrande schijf in het station van de geïnfecteerde computer en start het systeem opnieuw op. Nadat u vanaf de cd bent gestart, selecteert u in het menu dat wordt geopend de opties voor de volledige antivirusscan. Verwijder alle geïnfecteerde bestanden volgens de instructies op het scherm.

Stap 5

Op de Doctor-website kunt u ook de LiveUSB-afbeelding downloaden; gebruik het overeenkomstige menu-item op de site van de ontwikkelaar om te downloaden. Start het gedownloade bestand, open het op dezelfde manier met UltraISO. Selecteer in het menu het item "Boot" - "Burn hard disk image". Wis de gegevens van de flashdrive met de knop "Formatteren". Klik vervolgens op "Opslaan", wacht tot het einde van de procedure.

Stap 6

Steek de media in de USB-poort van de geïnfecteerde computer, start opnieuw op. Als het opstarten vanaf Flash niet start, moet u het BIOS configureren om vanaf een verwisselbare schijf te starten. Om dit te doen, houdt u tijdens het opstarten van de pc de F10-toetsenbordknop ingedrukt. Als het instellingenmenu niet start, probeer dan een andere toets. De naam wordt meestal onderaan het scherm geschreven.

Stap 7

Selecteer onder Boot Settings for First Boot Device de optie USB-HDD. Sla de wijzigingen op en download opnieuw.

Aanbevolen: