Hoe Te Herstellen En In Te Klappen

Inhoudsopgave:

Hoe Te Herstellen En In Te Klappen
Hoe Te Herstellen En In Te Klappen

Video: Hoe Te Herstellen En In Te Klappen

Video: Hoe Te Herstellen En In Te Klappen
Video: Ymere presenteert | Draai-Kiep raam herstellen 2024, Mei
Anonim

Als u onbedoeld het pictogram "Alle vensters minimaliseren" van het bureaublad of de Windows-taakbalk verwijdert, kunt u bepaalde ongemakken tegenkomen in uw dagelijkse werk op de computer. U kunt het pictogram echter weer op zijn plaats zetten en u kunt andere methoden gebruiken om vensters te minimaliseren en te herstellen.

Hoe te herstellen en in te klappen
Hoe te herstellen en in te klappen

instructies:

Stap 1

Om het pictogram te retourneren, moet u een paar eenvoudige stappen uitvoeren. Schakel allereerst het weergeven van extensies in bestandsnamen in. Om dit te doen, klikt u in een willekeurig venster van Windows Verkenner op het menu Extra en selecteert u Mapopties (of Mapopties). Zoek op het tabblad "Weergave" het item "Extensies voor geregistreerde bestandstypen verbergen" in de lijst en schakel het selectievakje uit.

Stap 2

Klik nu met de rechtermuisknop op het bureaublad en selecteer Nieuw - Tekstdocument. Voer in een tekstdocument het volgende in:

[Schelp]

Commando = 2

IconFile = explorer.exe, 3

[Taakbalk]

Command = ToggleBureaublad

Stap 3

Verwijder de bestandsnaam en voer een nieuwe in met de extensie.scf (bijvoorbeeld "Alle vensters.scf minimaliseren"). Druk op de Enter-toets. Het bestand verandert van uiterlijk.

Stap 4

Sleep het resulterende bestand naar de taakbalk en klik erop. De vensters worden geminimaliseerd. Door nogmaals te klikken keren de vensters terug naar hun oorspronkelijke positie.

Aanbevolen: