Hoe De Standaardservices In Windows Te Herstellen

Inhoudsopgave:

Hoe De Standaardservices In Windows Te Herstellen
Hoe De Standaardservices In Windows Te Herstellen

Video: Hoe De Standaardservices In Windows Te Herstellen

Отличия серверных жестких дисков от десктопных
Video: Windows 10: herstelopties 2023, Februari
Anonim

Het kan nodig zijn om de oorspronkelijke instellingen van services op computers met Windows te herstellen nadat er onjuist wijzigingen zijn aangebracht. Houd er rekening mee dat de bovenstaande methoden geen honderd procent herstelgarantie bieden en dat u mogelijk het besturingssysteem opnieuw moet installeren.

Hoe de standaardservices in Windows te herstellen
Hoe de standaardservices in Windows te herstellen

instructies:

Stap 1

Probeer de oorspronkelijke instellingen van Windows-services te herstellen met behulp van de standaardtools van het systeem zelf. Om dit te doen, roept u het hoofdsysteemmenu op door op de knop "Start" te klikken en gaat u naar het dialoogvenster "Uitvoeren". Typ msconfig in de regel "Openen" en bevestig de lancering van het hulpprogramma door op de knop OK te klikken.

Stap 2

Selecteer het tabblad "Algemeen" in het dialoogvenster dat wordt geopend en pas het selectievakje in de regel "Normaal opstarten" toe. Bevestig het opslaan van de aangebrachte wijzigingen door op OK te klikken en ga naar het tabblad System.ini. Schakel alle opties in en bevestig uw keuze door op de OK-knop te drukken. Selecteer het tabblad Win.ini en herhaal dezelfde stappen. Ga naar het tabblad Boot.ini en schakel alle selectievakjes onder Opstartopties uit. Bevestig de uitvoering van de geselecteerde actie door op de knop OK te klikken en het tabblad "Services" te selecteren. Gebruik de opdracht Alles opnemen en pas uw wijzigingen toe door op OK te klikken.

Stap 3

Als het onmogelijk is om de standaard instellingen van Windows-services op de bovenstaande manier te herstellen, gebruik dan een speciale registeraanpassing "Standaardconfiguratie" die gratis te downloaden is op internet. Voordat u deze tweak gebruikt, is het raadzaam om de beschrijving van systeemservices op de officiële website van Microsoft Corporation te lezen.

Stap 4

Houd er rekening mee dat als u een niet-standaard assembly van de distributie van het besturingssysteem gebruikt en u niet zeker weet of er services uit deze distributie zijn verwijderd, het ten zeerste wordt aanbevolen om een ​​speciaal cmd-bestand te gebruiken dat is ontworpen om het opstarttype van de service te herstellen naar de standaardstatus. Dit bestand kan worden gedownload op gespecialiseerde forums en verschilt van het reg-bestand doordat het de systeemregistervermeldingen niet verandert als een service is verwijderd.

Populair per onderwerp