Hoe Per Ongeluk Verwijderde Gegevens Te Herstellen

Inhoudsopgave:

Hoe Per Ongeluk Verwijderde Gegevens Te Herstellen
Hoe Per Ongeluk Verwijderde Gegevens Te Herstellen

Video: Hoe Per Ongeluk Verwijderde Gegevens Te Herstellen

Отличия серверных жестких дисков от десктопных
Video: Verwijderde bestanden op de Mac herstellen met Disk Drill Pro 2023, Februari
Anonim

Er zijn speciale programma's ontwikkeld om verwijderde bestanden snel te herstellen. Het moet duidelijk zijn dat hoe minder tijd er is verstreken na het verwijderen van gegevens, hoe groter de kans op succesvol herstel.

Hoe per ongeluk verwijderde gegevens te herstellen
Hoe per ongeluk verwijderde gegevens te herstellen

Het is nodig

Eenvoudig herstel

instructies:

Stap 1

Maak verbinding met internet en download Easy Recovery Professional. Het is beter om versie 6.0 of hoger te gebruiken. Installeer dit hulpprogramma en start uw computer opnieuw op. De installatie moet worden uitgevoerd op de schijfpartitie waarvan u geen bestanden kunt herstellen. Nadat het besturingssysteem is geladen, opent u het bestand EasyRecovery.exe en wacht u tot het programma start.

Stap 2

Open voor verwijderde bestanden het menu Gegevensherstel. Zoek het item Deleted Recovery in het venster dat verschijnt en open het. Aan de linkerkant van het nieuwe menu staat een lijst met lokale stations. Selecteer degene waarvan u onlangs gegevens hebt verwijderd. Als u bestanden van een bepaald type moet herstellen, vul dan het menu Bestandsfilter in. Dit zal de tijd die het programma besteedt aan het zoeken naar bestanden aanzienlijk verminderen.

Stap 3

Klik op de knop Volgende en wacht tot de analyse van de verborgen sectoren van de geselecteerde partitie is voltooid. Na een tijdje wordt aan de linkerkant van het nieuwe menu een lijst met bestanden weergegeven die kunnen worden hersteld. De tijd die het programma nodig heeft om bestanden voor te bereiden, hangt af van de snelheid van uw computer en de grootte van de opgegeven lokale schijf.

Stap 4

Selecteer de vereiste gegevens met selectievakjes en klik op Volgende. Klik in het geopende venster op de knop Bladeren en geef de map op waarin de herstelde gegevens worden opgeslagen. Het is noodzakelijk om een ​​ongebruikte harde schijfpartitie te selecteren. Klik op Volgende en wacht tot het proces is voltooid.

Stap 5

Sluit het programma door op de knop Gereed te klikken. Controleer de herstelde gegevens. Als sommige bestanden niet zijn gevonden, herhaalt u de beschreven stappen en activeert u de functie Volledige scan voordat u begint met het scannen van de harde schijf. Met het gebruikte programma kunt u gegevens herstellen, zelfs na het formatteren van bepaalde partities van de schijf.

Populair per onderwerp