Hoe Het Archief Zo veel Mogelijk Te Comprimeren

Inhoudsopgave:

Hoe Het Archief Zo veel Mogelijk Te Comprimeren
Hoe Het Archief Zo veel Mogelijk Te Comprimeren

Video: Hoe Het Archief Zo veel Mogelijk Te Comprimeren

Video: Hoe Het Archief Zo veel Mogelijk Te Comprimeren
Video: Logistics u0026 Automation 2021 - Sessie: Trends in flexibele geautomatiseerde logistieke oplossingen 2024, Mei
Anonim

Bij het overzetten van grote bestanden via internet is het aan te raden om eerst archivers te gebruiken. Deze programma's kunnen de omvang van de gegevens aanzienlijk verkleinen, wat het downloaden van informatie naar externe bronnen versnelt.

Hoe het archief zo veel mogelijk te comprimeren
Hoe het archief zo veel mogelijk te comprimeren

Noodzakelijk

  • - 7-rits;
  • - Onwerkelijke commandant.

instructies:

Stap 1

Kies een geschikte archiver. Gebruik de populaire WinRar- of 7-Zip-programma's. U kunt ook bestandsbeheerders gebruiken met ingebouwde plug-ins. Voorbeelden van dergelijke programma's zijn de hulpprogramma's Unreal Commander en Total Commander. Het eerste gespecificeerde programma wordt gratis verspreid.

Stap 2

Installeer het geselecteerde hulpprogramma. Als u besluit aparte archiveringsprogramma's te gebruiken, start u uw computer opnieuw op nadat u het programma hebt geïnstalleerd. Dit is nodig om bestanden in het besturingssysteem in te sluiten.

Stap 3

Maak een nieuwe map op uw harde schijf. Verplaats of kopieer de bestanden die in het archief moeten worden opgenomen. Nadat u de informatie voor compressie hebt voorbereid, klikt u met de rechtermuisknop op het pictogram van de gewenste map.

Stap 4

Selecteer in het uitgevouwen menu 7-Zip (WinRar). Wacht tot het nieuwe submenu wordt geopend en klik op het item "Toevoegen aan archief". Na een tijdje wordt het archiver-programmavenster geopend.

Stap 5

Voer de naam van het toekomstige bestand in. Als u van plan bent informatie naar externe bronnen te uploaden, gebruik dan geen Russische letters, spaties en leestekens. Selecteer het archiefformaat. Vouw de kolom Compressieniveau uit. Selecteer "Maximum" of "Ultra".

Stap 6

Onthoud dat sommige bronnen een limiet hebben voor de maximale grootte van een enkel bestand. Vul het veld "Opsplitsen in volumes" in door de gewenste waarde in te voeren. Nadat u alle benodigde parameters voor het maken van een archief hebt voorbereid, klikt u op de knop Ok.

Stap 7

Wacht tot het programma klaar is met draaien. De duur van dit proces kan sterk variëren, afhankelijk van de grootte van de bronmap, de geselecteerde compressiesnelheid en het type bestanden dat wordt verwerkt.

Stap 8

Als u installatiebestanden voor programma's of hulpprogramma's in het archief hebt opgenomen, pak ze dan uit het archief uit voordat u gaat installeren. Archivers hebben niet altijd volledige toegang tot bepaalde gegevens die in gecomprimeerde vorm zijn opgeslagen.

Aanbevolen: