Een Verborgen Gedeelte Vinden

Inhoudsopgave:

Een Verborgen Gedeelte Vinden
Een Verborgen Gedeelte Vinden

Video: Een Verborgen Gedeelte Vinden

Video: Een Verborgen Gedeelte Vinden
Video: Vind De KNOP Om TE ONTSNAPPEN Met BESTE VRIEND In MINECRAFT! 2024, Mei
Anonim

Een laptop die is gekocht bij een detailhandelaar in consumentenelektronica heeft meestal een verborgen partitie met de installatiebestanden van het besturingssysteem. Het is niet zichtbaar via de standaard Windows Verkenner, maar u kunt het bereiken met het Acronis Disk Director 11 Home-programma.

Een verborgen gedeelte vinden
Een verborgen gedeelte vinden

Noodzakelijk

Acronis Disk Director 11 Home-programma

instructies:

Stap 1

Download het hulpprogramma Acronis Disk Director 11 Home van de officiële website van het programma. De downloadlink staat aan het einde van dit artikel. Voer het installatiebestand uit. Tijdens de installatie, in het derde dialoogvenster, zal het systeem u vragen om het serienummer in te voeren, dus selecteer "Proefversie installeren" - in uw geval is dit voldoende. Vul in het volgende venster de velden "Naam", "Achternaam" en "E-mailadres" in (u mag fictief zijn), de rest is optioneel. In andere vensters kunt u veilig op "Volgende" klikken en in het laatste op "Doorgaan". De installatie van het programma begint en na voltooiing verschijnt een nieuw venster waarin u op "Sluiten" klikt. Het programmapictogram staat op het bureaublad, klik erop om het programma te starten.

Stap 2

Het hoofdgedeelte van het programma bevat een lijst met beschikbare logische schijven (volumes). Van links naar rechts worden de volumenaam, de capaciteit, de hoeveelheid vrije ruimte, het type, het bestandssysteem en de status aangegeven. Open de lijst met opslagmedia in uw besturingssysteem: klik op de knop "Start" op de taakbalk en vervolgens op "Deze computer" (in Windows 7 gewoon "Computer").

Stap 3

Vergelijk het aantal en de namen van volumes in deze lijst en in het Acronis-programmavenster. Volumes die niet aanwezig zijn in Deze computer, maar wel aanwezig zijn in het Acronis-programmavenster, zijn de verborgen partities van de harde schijf. Zo'n partitie kan bijvoorbeeld "Herstel" worden genoemd, het kan de installatiebestanden van het besturingssysteem bevatten.

Stap 4

In hetzelfde programma kunt u verschillende acties uitvoeren met harde schijf volumes, inclusief verborgen: kopiëren, verplaatsen, formatteren, defragmenteren, capaciteit wijzigen, brief, enz. Toegang tot deze acties kan op twee manieren worden verkregen. Ten eerste: klik met de rechtermuisknop op het gewenste volume en selecteer de gewenste actie in het menu dat verschijnt. Ten tweede: gebruik het menu dat zich links van de lijst met harde-schijfvolumes bevindt.

Aanbevolen: